PS5 için monitör tavsiyesi

Lionel Messiu

Hectopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar başlıkta da görüldüğü üzere PS5 için monitör almak istiyorum. Biraz Vatan'a baktım fiyatlara falan güzel monitörler vardı ama çok kararsız kaldım. Tavsiyenize açığım bütçe 10k civarı falan olur muhtemelen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamünaleyküm arkadaşlar başlıkta da görüldüğü üzere PS5 için monitör almak istiyorum. Biraz Vatan'a baktım fiyatlara falan güzel monitörler vardı ama çok kararsız kaldım. Tavsiyenize açığım bütçe 10k civarı falan olur muhtemelen.

Oyunları 120 FPS mi oynayacaksın 60 mı boyut ne kadar olsun.

Eğer 120 FPS istersen https://www.hepsiburada.com/lenovo-...0hz-0-5ms-monitor-67c5gac1tk-p-HBCV00006ZZZ54

60 Hz istersen 4K

Tavsiyeniz nedir peki hocam 2K 120Hz mı yoksa 4K 60Hz mi çok rekabetçi oyun oynamıyorum Online olarak genelde FIFA falan onun dışında hikayeli oyunlar oynuyorum.

Tamamen size kalmış hocam benim tavsiyem 180 Hz olanı almanız ama görüntü kalitesi daha önemli ben çoğu oyunu 60 FPS oynarım derseniz 4K alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı