The Old Ways
Megapat
Daha fazla
Merhaba. Alanım kısıtlı olduğu için, PS5 ile kullanmak üzere televizyon yerine monitör almaya karar verdim. 25 bin TL bütçem var. Aşağıya linklerini bıraktığım iki monitör arasında kaldım. Bazı konularda her ne kadar OLED önerilse de, OLED yanması gözümü korkutuyor bu nedenle OLED düşünmüyorum.
4K çözünürlükte vrr kullanabilmem adına HDMI çıkışının 2.1 olması gerekiyor.
Aşağıya bıraktığım linkler dışında önerdiğiniz başka bir monitör varsa, belirtirseniz sevinirim. Sevgiler...
www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
4K çözünürlükte vrr kullanabilmem adına HDMI çıkışının 2.1 olması gerekiyor.
Aşağıya bıraktığım linkler dışında önerdiğiniz başka bir monitör varsa, belirtirseniz sevinirim. Sevgiler...
MSI MAG 274UPF UHD 27'' 144Hz 1MS(MPRT) G-Sync / FreeSync Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG 274UPF UHD 27'' 144Hz 1MS(MPRT) G-Sync / FreeSync Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" TUF GAMING XG27UCS 1Ms 160Hz 4K FREESYNC/G-SYNC GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" TUF GAMING XG27UCS 1Ms 160Hz 4K FREESYNC/G-SYNC GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da