PS5 için oyun tavsiyesi

Hocam dediğiniz doğrudur ama ben böyle birşey yaşamadım sanırım katalogda yeterli sürede kalıyor. Bilgilendirme için teşşekkürler.

Hocam dediğiniz doğrudur ama ben böyle birşey yaşamadım sanırım katalogda yeterli sürede kalıyor. Bilgilendirme için teşşekkürler.
Oyunlar Game Catalog’a eklendiğinde genellikle uzun süre kalıyor, ancak tam ne zaman kaldırılacağını önceden bilmek zor.

Ben de PS5’i ilk aldığımda RDR2’nin kaldırılmasına 10 gün kalmıştı. O sürede oynayıp bitirdim. Ancak, şu an tekrar girmek istediğimde oyunu satın almamı istiyor.

Yani, Game Catalog’daki oyunlar sonsuza kadar senin olmuyor—eğer oyun kaldırılmadan önce bitirmezsen, sonrasında tekrar oynamak için satın alman gerekiyor.

2. Seçenek katalog sistemini soruyorum hocam, dediğiniz gibi mesela RDR2 bu ay sonu katalogdan çıkacak...

Bunu önceden haber verdikleri bir seçenek yok mu?

Mesela Xbox 15 20 gün önce gamepassten çıkarılacak oyunları liste olarak paylaşıyor bu sayede oyunları oynamak için bir zamanimiz oluyor. PS icinde boyle önceden haber verilen bir sistem var mı?

Var tabii ki hocam.

Katılıyorum, Google'a yazsan bile çıkıyor direkt. Yanlış hatırlamıyorsam direkt konsolda mağazada gözüküyordu diye hatırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…