Mr_Gomez Centipat Katılım 14 Mayıs 2024 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2025 #1 Aileme yük olmadan PlayStation 5 almak istiyorum, 15 yaşındayım. Bunu ne yaparak alabilirim?
Eymenz Hectopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 3.076 Makaleler 3 Çözümler 31 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2025 #2 Mr_Gomez dedi: Aileme yük olmadan PlayStation 5 almak istiyorum, 15 yaşındayım. Bunu ne yaparak alabilirim? Genişletmek için tıkla... Yazın calısmak.
Mr_Gomez dedi: Aileme yük olmadan PlayStation 5 almak istiyorum, 15 yaşındayım. Bunu ne yaparak alabilirim? Genişletmek için tıkla... Yazın calısmak.
Lskow Kilopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 5.204 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2025 #3 Çalışarak diyeceğimde bu yaşta çalışmak pek mantıklı gelmiyor bana.
Mr_Gomez Centipat Katılım 14 Mayıs 2024 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2025 #4 Eymenz dedi: Yazın calısmak. Genişletmek için tıkla... Ne gibi iş yapabilirim işte. Lskow dedi: Çalışarak diyeceğimde bu yaşta çalışmak pek mantıklı gelmiyor bana. Genişletmek için tıkla... Bana da.
Eymenz dedi: Yazın calısmak. Genişletmek için tıkla... Ne gibi iş yapabilirim işte. Lskow dedi: Çalışarak diyeceğimde bu yaşta çalışmak pek mantıklı gelmiyor bana. Genişletmek için tıkla... Bana da.
BlueAim Hectopat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 1.001 Makaleler 3 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2025 #5 Mr_Gomez dedi: Aileme yük olmadan PlayStation 5 almak istiyorum, 15 yaşındayım. Bunu ne yaparak alabilirim? Genişletmek için tıkla... Kankam ben sanayi denedim olmadı berber denedim parası çok azdı staja başladım staj hariçi kodlama falan yaparak bilgisayar almıştım.
Mr_Gomez dedi: Aileme yük olmadan PlayStation 5 almak istiyorum, 15 yaşındayım. Bunu ne yaparak alabilirim? Genişletmek için tıkla... Kankam ben sanayi denedim olmadı berber denedim parası çok azdı staja başladım staj hariçi kodlama falan yaparak bilgisayar almıştım.
KARA1964 Hectopat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 1.145 Çözümler 1 26 Mayıs 2025 #6 Mr_Gomez dedi: Aileme yük olmadan PlayStation 5 almak istiyorum, 15 yaşındayım. Bunu ne yaparak alabilirim? Genişletmek için tıkla... lokantalarda çalışabilirsin ben halı yıkama işindeydim 16 dan 18 e kadar ağır bir işti lokantadada çalıştım basit bir iş yaparsın
Mr_Gomez dedi: Aileme yük olmadan PlayStation 5 almak istiyorum, 15 yaşındayım. Bunu ne yaparak alabilirim? Genişletmek için tıkla... lokantalarda çalışabilirsin ben halı yıkama işindeydim 16 dan 18 e kadar ağır bir işti lokantadada çalıştım basit bir iş yaparsın
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 2.098 Çözümler 12 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2025 #7 Onun yerine kendinize güzel şeyler alabilirsiniz. Bir şeyi heves edip sonra sahip olunca çoğu zaman hayal kırıklığına uğratıyor.
Onun yerine kendinize güzel şeyler alabilirsiniz. Bir şeyi heves edip sonra sahip olunca çoğu zaman hayal kırıklığına uğratıyor.
KARA1964 Hectopat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 1.145 Çözümler 1 26 Mayıs 2025 #8 BlueAim dedi: Kankam ben sanayi denedim olmadı berber denedim parası çok azdı staja başladım staj hariçi kodlama falan yaparak bilgisayar almıştım. Genişletmek için tıkla... TR deyiz 1 2.si bir meslek öğrenirken ne vermelerini bekliyorsun hocam yaptığın iş ayak işleri
BlueAim dedi: Kankam ben sanayi denedim olmadı berber denedim parası çok azdı staja başladım staj hariçi kodlama falan yaparak bilgisayar almıştım. Genişletmek için tıkla... TR deyiz 1 2.si bir meslek öğrenirken ne vermelerini bekliyorsun hocam yaptığın iş ayak işleri
Mr_Gomez Centipat Katılım 14 Mayıs 2024 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2025 #9 The Real Ferid dedi: Onun yerine kendinize güzel şeyler alabilirsiniz. Bir şeyi heves edip sonra sahip olunca çoğu zaman hayal kırıklığına uğratıyor. Genişletmek için tıkla... Hayır uğratmaz PlayStation 4 var zaten yükseltmek istiyorum.
The Real Ferid dedi: Onun yerine kendinize güzel şeyler alabilirsiniz. Bir şeyi heves edip sonra sahip olunca çoğu zaman hayal kırıklığına uğratıyor. Genişletmek için tıkla... Hayır uğratmaz PlayStation 4 var zaten yükseltmek istiyorum.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.700 Makaleler 4 Çözümler 81 Yer Rusya 26 Mayıs 2025 #10 Benzin istasyonlarına sor. Gece kasada duracak kişi ararlar. Gece olduğu için az kişi gelir ama 12 saat falan çalışırsın sabaha kadar. O yaşta kabul ederler mi bilmiyorum ama en azından 1 ayda çıkartırsın PS5 parası.
Benzin istasyonlarına sor. Gece kasada duracak kişi ararlar. Gece olduğu için az kişi gelir ama 12 saat falan çalışırsın sabaha kadar. O yaşta kabul ederler mi bilmiyorum ama en azından 1 ayda çıkartırsın PS5 parası.