PS5 için para nasıl kazanabiliriz?

Aileme yük olmadan PlayStation 5 almak istiyorum, 15 yaşındayım. Bunu ne yaparak alabilirim?

Bu yaşlarda hem çok fazla çalıştırıyorlar (günde minimum 12 saat) ve her ayak işini sen yapıyorsun zaman zamanda aşağılandığını hissediyorsun. Bence çalışma. Ailenin verdiği harçlıkları biriktir 7-8 bin bir şey biriktirdiğinde ailene bu kadar biriktirdim üstüne ekler misiniz de tamam derlerse alırsınız hayır derlerse biriktirmeye devam edersin.

Hocam hem yaşınız gereği hem de yüksek ihtimalle işlerde çırak olacağınız için çok az para alacaksınız zaten okulunuz falan da vardır diye düşünerek yazın çalışsanız da 3 ay gene alamama ihtimaliniz var.

Hocam hem yaşınız gereği hem de yüksek ihtimalle işlerde çırak olacağınız için çok az para alacaksınız zaten okulunuz falan da vardır diye düşünerek yazın çalışsanız da 3 ay gene alamama ihtimaliniz var.

Zaten herhangi bir işte çırak olacağım onu merak ediyorum ne olabilirim diye.

Zaten herhangi bir işte çırak olacağım onu merak ediyorum ne olabilirim diye.
pazarada gidebilirsin bu arada sergi açan birinin yanına gidip eleman arayıp aramadığını sor oda zor değil
sabah erken saatte gidiyordum çadır kuruyorlar ona ben bulaşmıyordum bir sergiye ben bir sergiye amcam bakıyordu gözünü açıp insanlarla diyalog kurduktan sonra güzel zevkli bir iş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı