PS5 için Samsung M7 monitör alınır mı?

bilujan

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. 3 4 ay sonra PS5 alacağım ve PS5'i bağlamak için bir monitöre ihtiyacım var. Bir tane monitör buldum Samsung M7 LS32DM702uuxuf isimli. Ama bu kadar uyguna bu kadar iyi bir monitör insanın içine kurt düşürüyor. Bu monitör iyi mi? Kronik bir sorunu var mı?

Bende 43 inç olan modeli var. 6 aydır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım.
Peki ps5 te mi kullandınız? Görüntü kalitesi nasıl?

Ucuz olması normal VA panel kullanıyor hocam. Ulaşabileceğiniz bütçeyi belirtirseniz daha iyi önerilerde bulunulabilir. PS5 alacaksanız görsel kaliteyi iyi bir monitör ile değerlendirmek daha mantıklı.
bütçem en fazla 7500 hatta o bile fazla. Zaten ben 1080p alacaktım ama bu 4k olmasına rağmen uygunmuş ondan dolayı alıyorum. VA panel de çok kötü değil diye biliyorum üstelik hdr de var.

Hocam konudan bağımsız bir şey sorabilir miyim? Monitöre ne kadar yakınsınız ortalama, bende almayı düşünüyorum ama 43 inç yakında sıkıntı olur mu?
Ortalama 2 3 metre mesafe koyucam dostum. 43 ibç için 3 metre ideal

Peki PS5'te mi kullandınız? Görüntü kalitesi nasıl?

Bütçem en fazla 7500 hatta o bile fazla. Zaten ben 1080p alacaktım ama bu 4K olmasına rağmen uygunmuş ondan dolayı alıyorum. VA panel de çok kötü değil diye biliyorum üstelik HDR de var.

Bütçeye göre güzel bence F/P. Bende almayı düşünüyorum eğer yakın mesafede istediğim gibiyse.

Peki ps5 te mi kullandınız? Görüntü kalitesi nasıl?

bütçem en fazla 7500 hatta o bile fazla. Zaten ben 1080p alacaktım ama bu 4k olmasına rağmen uygunmuş ondan dolayı alıyorum. VA panel de çok kötü değil diye biliyorum üstelik hdr de var.
Tabiki tercih sizin, ben şahsen PS5 gibi bir aleti 1080p de kullanmak istemem, nimetlerinden faydalanmak lazım. 4K varken 1080p kullanmak cihaza yazık.

Bütçeniz fazla değilmiş o yüzden çok alternatifiniz yok, IPS panel isterseniz yine samsungun kendi modelleri var

Bir kaç farklı ürün daha var bütçenizin 2-3 bin üstünde ama tabi IPS oldukları için boyutlar düşecek üstte attığım gibi.

VA panel sorun değil derseniz kendi attığınızı alabilirsiniz.

Peki PS5'te mi kullandınız? Görüntü kalitesi nasıl?

Bütçem en fazla 7500 hatta o bile fazla. Zaten ben 1080p alacaktım ama bu 4K olmasına rağmen uygunmuş ondan dolayı alıyorum. VA panel de çok kötü değil diye biliyorum üstelik HDR de var.

Ortalama 2 3 metre mesafe koyacağım dostum. 43 ibç için 3 metre ideal

Kullanan arkadaşa sormuştum hocam.

1-1.5 metre uzaklıktan oynuyorum genelde. Pek sorun olmuyor

Bilgisayarda kullanacağım, genelde yatağa geçiğ oynarım ama 2. monitör olarak da kullanmak isterim. Sence sıkıntı olur mu bilgisayar koltuğundan yoksa daha küçük bir ekran mı almalıyım.

Tabii ki tercih sizin, ben şahsen PS5 gibi bir aleti 1080p de kullanmak istemem, nimetlerinden faydalanmak lazım. 4K varken 1080p kullanmak cihaza yazık.

Bütçeniz fazla değilmiş o yüzden çok alternatifiniz yok, IPS panel isterseniz yine Samsung'un kendi modelleri var

Birkaç farklı ürün daha var bütçenizin 2-3 bin üstünde ama tabii IPS oldukları için boyutlar düşecek üstte attığım gibi.

Monitör güzelmiş IPS olması vs. ama 28 inç az gibi.

Tabiki tercih sizin, ben şahsen PS5 gibi bir aleti 1080p de kullanmak istemem, nimetlerinden faydalanmak lazım. 4K varken 1080p kullanmak cihaza yazık.

Bütçeniz fazla değilmiş o yüzden çok alternatifiniz yok, IPS panel isterseniz yine samsungun kendi modelleri var

Bir kaç farklı ürün daha var bütçenizin 2-3 bin üstünde ama tabi IPS oldukları için boyutlar düşecek üstte attığım gibi.

VA panel pek kullanmadım ama arkadaşım kullanıyor ve dediğine göre gayet iyi. İşimi görür gibi geliyor. Zaten şu anki monitör yeterince pahalı daha üstüne çıkamam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı