PS5 için SSD önerisi

Frkn9824

Femtopat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar. PlayStation 5 için M.2 SSD tavsiyesi istiyorum. 1 TB olacak, mümkünse soğutuculu olsun. Dışarıdan takarken diğeri kırıldı maalesef. Şimdiden teşekkürler.

Benim için okuma yazma hızı önemli değil düşük olsun ama soğutucu problemi yaşatmasın yeter çünkü öncekinde herhalde etiketi çıkarmamışım sonra çıkardım bu seferde soğutucuyu yanlış takmışım yani yuvaya girmedi uğraşırken kırıldı yapacak bir şey yok

Aynı SSDye sahibim, çok memnunum. 7300mb/s yazma 6300mb/s okuma alıyorum, ilk aldığımda daha düşüktü. 22371 GB yazma 15137 GB okuma 2639 saat çalışma ile %99 sağlıkta. Hiçbir ısınma sıkıntısı çekmedim.

Etiket kalması gerekli zaten hocam bu cihazlarda garanti için.

Bu cihazı aliexpressten alsam karlı çıkar mıyım peki

Yo
Etiket kalması gerekli zaten hocam bu cihazlarda garanti için.
Yok öyle değil akasa soğutucu almıştım mavi birşey vardı onu sökünce beyaz birşey kaldı yapışkan herhalde o bir yapıştı ssdye zaten çıkar çıkarabilirsen

Bu cihazı aliexpressten alsam karlı çıkar mıyım peki
Hayır çıkmazsın. Satmıyorlardır bile muhtemelen satıcı varsa bile çakma gelme olasılığı yüksek. Şu an uygun sayılır bu fiyat al gitsin lazımsa.

Gerek yok hocam soğutucuya falan kendine boş yere aksiyon almışsın geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…