İyi günler arkadaşlar. PlayStation 5 için M.2 SSD tavsiyesi istiyorum. 1 TB olacak, mümkünse soğutuculu olsun. Dışarıdan takarken diğeri kırıldı maalesef. Şimdiden teşekkürler.
KINGSTON Marka Kingston 1TB Renegade Okuma Hızı 7300MB / Yazma Hızı 6000MB SRNGS/1000G NVMe M.2 SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda
www.tebilon.com
Soğutucuya gerek yok hocam bu cihaz serin çalışıyor.
Benim için okuma yazma hızı önemli değil düşük olsun ama soğutucu problemi yaşatmasın yeter çünkü öncekinde herhalde etiketi çıkarmamışım sonra çıkardım bu seferde soğutucuyu yanlış takmışım yani yuvaya girmedi uğraşırken kırıldı yapacak bir şey yok
KINGSTON Marka Kingston 1TB Renegade Okuma Hızı 7300MB / Yazma Hızı 6000MB SRNGS/1000G NVMe M.2 SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda
www.tebilon.com
Aynı SSDye sahibim, çok memnunum. 7300mb/s yazma 6300mb/s okuma alıyorum, ilk aldığımda daha düşüktü. 22371 GB yazma 15137 GB okuma 2639 saat çalışma ile %99 sağlıkta. Hiçbir ısınma sıkıntısı çekmedim.
www.tebilon.com
Yok öyle değil akasa soğutucu almıştım mavi birşey vardı onu sökünce beyaz birşey kaldı yapışkan herhalde o bir yapıştı ssdye zaten çıkar çıkarabilirsen
Bu cihazı aliexpressten alsam karlı çıkar mıyım peki
Yo
Yok öyle değil akasa soğutucu almıştım mavi birşey vardı onu sökünce beyaz birşey kaldı yapışkan herhalde o bir yapıştı ssdye zaten çıkar çıkarabilirsen