Aynı SSDye sahibim, çok memnunum. 7300mb/s yazma 6300mb/s okuma alıyorum, ilk aldığımda daha düşüktü. 22371 GB yazma 15137 GB okuma 2639 saat çalışma ile %99 sağlıkta. Hiçbir ısınma sıkıntısı çekmedim.![]()
Kingston 1TB Renegade Okuma Hızı 7300MB / Yazma Hızı 6000MB SRNGS/1000G NVMe M.2 SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
KINGSTON Marka Kingston 1TB Renegade Okuma Hızı 7300MB / Yazma Hızı 6000MB SRNGS/1000G NVMe M.2 SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Soğutucuya gerek yok hocam bu cihaz serin çalışıyor.
Bu cihazı aliexpressten alsam karlı çıkar mıyım peki![]()
Kingston 1TB Renegade Okuma Hızı 7300MB / Yazma Hızı 6000MB SRNGS/1000G NVMe M.2 SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
KINGSTON Marka Kingston 1TB Renegade Okuma Hızı 7300MB / Yazma Hızı 6000MB SRNGS/1000G NVMe M.2 SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Soğutucuya gerek yok hocam bu cihaz serin çalışıyor.
Yok öyle değil akasa soğutucu almıştım mavi birşey vardı onu sökünce beyaz birşey kaldı yapışkan herhalde o bir yapıştı ssdye zaten çıkar çıkarabilirsenEtiket kalması gerekli zaten hocam bu cihazlarda garanti için.
Hayır çıkmazsın. Satmıyorlardır bile muhtemelen satıcı varsa bile çakma gelme olasılığı yüksek. Şu an uygun sayılır bu fiyat al gitsin lazımsa.Bu cihazı aliexpressten alsam karlı çıkar mıyım peki
Gerek yok hocam soğutucuya falan kendine boş yere aksiyon almışsın geçmiş olsun.Bu cihazı aliexpressten alsam karlı çıkar mıyım peki
Yo
Yok öyle değil akasa soğutucu almıştım mavi birşey vardı onu sökünce beyaz birşey kaldı yapışkan herhalde o bir yapıştı ssdye zaten çıkar çıkarabilirsen
İnternetten bakmaya ne dersinHepsiburada da varmıdır peki
Kingston 1tb Renegade SRNGS/1000G Nvme M.2 Okuma Hızı 7300MB / Yazma Hızı 6000MB SSDHepsiburada da varmıdır peki
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.