PS5 ile kabloların ısınması normal mi?

AjanFiko

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Daha önce konsol sahibi olmadığım için bir fikrim yok. Konu saçma geldiyse kusura bakmayın.

PS5 kablosunun bazen anormal şekilde ısındığını fark ettim. Görüntüyü ekrana aktaran kablo bazen ısınıyor. Bu ısınmalar normal midir? Şu ana kadar bir hata mesajı almadım. Alalı 1 hafta oldu. Arkadaşımada sordum onda da aynı durum geçerliymiş. Cihaz ısıyı hangi tarafından veriyor onu da bilmiyorum. Sizce hangi şekilde tutman daha sağlıklı olur?

1689792929528.png

1689792951496.png

Oyunlarda herhangi bir performans ve görüntü sıkıntısı yaşamadım. Sadece kablo ısınmasının normal olup olmadıgını merak ettıgım için bu konuyu açtım. Kablo bazen normal derecede ısınırken bazen daha fazla ısınıyor ve şunu da belirteyim, oynadığım oyunlar genel olarak PS4 oyunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam selam bende alalı 1 hafta oluyor bende de aynısı oluyor bununla ilgili sordum soruşturdum bir sorun olmuyor merak etme bende ilk başta panik olmuştum rahat olun bir şey olmuyor.

Hocam o standı bilerekmi öyle koydunuz yoksa normalde dik mi kullanıyorsunuz.Konuya gelirsek ps5 etrafında hava akışı sağlansın yani etrafı açık olsun.Kabloların ısınması normaldir bendede ısınıyor.Görüntüde veya performansta herhangi bir sorun yaşamıyorum.

Hocam o standı bilerekmi öyle koydunuz yoksa normalde dik mi kullanıyorsunuz. Konuya gelirsek PS5 etrafında hava akışı sağlansın yani etrafı açık olsun. Kabloların ısınması normaldir bende de ısınıyor. Görüntüde veya performansta herhangi bir sorun yaşamıyorum.

Hocam normalde odamda kullanıyordum o zaman takmıştım standı sonra salona getirince raftan dolayı dik koyulmuyordu bende yan koydum.

Bu durum bende de oluyor, PS5'i açık alanda kullanıyorum, rahat bir şekilde havalanıyor. Kablolar hatrı sayılır bir miktarda ısınıyor, acaba kabloya bir zararı olur mu bu durumun?

Ayrıca 2 senedir cihazı kullanıyorum ama bir problem yaşamadım, ama ileride belki bu sorun yaşanıladabilir, umarım olmaz tabii.

Sıkıntı olmaz.Isınması gayet normal.Arkadan sıcağı üflediği için kablolar ısınıyor.
Çok teşekkürler. Umarım dediğiniz gibidir. Maalesef havalandırmanın olduğu yer ile kabloları taktığımız yer aynı. Çok zeki Japon mühendislerimiz bu durumu düşünememişler gibi görünüyor.

Çok teşekkürler. Umarım dediğiniz gibidir. Maalesef havalandırmanın olduğu yer ile kabloları taktığımız yer aynı. Çok zeki Japon mühendislerimiz bu durumu düşünememişler gibi görünüyor.
Bencede çok mantıksız olmuş ama sorun olmaz.Zaten 2 yıldır kullanıyormuşsunuz hocam şimdiye kadar olurdu birşey olsaydı.Bende 4 aydır kullanıyorum sorun olmadı.Cihazın etrafı açık olursa sıkıntı olmaz.

Bu durum bende de oluyor, PS5'i açık alanda kullanıyorum, rahat bir şekilde havalanıyor. Kablolar hatrı sayılır bir miktarda ısınıyor, acaba kabloya bir zararı olur mu bu durumun?

Ayrıca 2 senedir cihazı kullanıyorum ama bir problem yaşamadım, ama ileride belki bu sorun yaşanıladabilir, umarım olmaz tabii.

Bir sorun yaratmaz, kablolar buna dayanıklı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı