PS5, Intel Arc 750 GB sistemle takas edilir mi?

Konsolu iyi bir fiyata satabilirsen 19.000-20.000TL bandında sıfır RTX 4060 sistemler bulunuyor. Tabi PS5'te ikinci elde kaça satılır bilmiyorum.

Konsolu iyi bir fiyata satabilirsen 19.000-20.000TL bandında sıfır RTX 4060 sistemler bulunuyor. Tabii PS5'te ikinci elde kaça satılır bilmiyorum.

O fiyata zor satılır gibi ya takas deneyeceğim teşekkür ederim önerin için.

Yani 5600X ve 3060 12 GB şu an için 5700XT'ye göre çok daha iyi olur birazdan 4K Detroit Become Human testi yapacağım buraya atabilirsem atayım sen karar ver.

Hocam iki teklif var aktif olarak.

ASUS RX6600 / i3 12100F / H610M anakart / 16 GB RAM / 500 GB SSD.

Veya.

Intel Arc A750 limited Edition ( kutu fatura.
Intel Core i5 12400F.

Veya.

Intel Core i5 12400F.

Hocam performansı kötü olmasa bile i3 serisinden uzak dur. Bazı oyunlarda çekirdek sayısı yüzünden daha düşük performans veriyor. Arc A750 kötü kart değil fakat driver konusunu iyice araştırmadan alma. Güncel olarak ne durumdadır bilmiyorum. Fakat Playstation 5 A750 sistemden daha değerli bana göre.

i3-12100F ve Arc A750 ile 1080p Ultra ve 4K Ultra ayarlarda Detroit Become Human test yaptım video YouTube'a yükleniyor link salacağım.

Veya.

Intel Core i5 12400F.

Kesinlikle Arc olan kasa işlemci 4700 TL civarı ve 6C/12T i3 12100F ise 4C/8T ekran kartı olarak tekrar söylüyorum RX 6600 eskidi tamam güç tüketimi güzel ama performanslı değil.

Veya.

Intel Core i5 12400F.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
RX 6600 = RTX 2060.

Son düzenleme:
i3-12100F ve Arc A750 ile 1080p Ultra ve 4K Ultra ayarlarda Detroit Become Human test yaptım video YouTube'a yükleniyor link salacağım.

Kesinlikle Arc olan kasa işlemci 4700 TL civarı ve 6C/12T i3 12100F ise 4C/8T ekran kartı olarak tekrar söylüyorum RX 6600 eskidi tamam güç tüketimi güzel ama performanslı değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
RX 6600 = RTX 2060.

Tamam o zaman Arc olan kasa ile takaslıyorum parçalar yeniymiş 4 5 aylık 12400F stok soğutucu ama işte tek sorun Arc sıkıntı çıkarır mı onu düşünüyorum.

Tamam o zaman Arc olan kasa ile takaslıyorum parçalar yeniymiş 4 5 aylık 12400F stok soğutucu ama işte tek sorun Arc sıkıntı çıkarır mı onu düşünüyorum.

Ben çıkaracağını sanmam Intel büyük bir firma eskiden beri olan bir firma bu işe daha dün başlamadı kartın performansı ortada kararı sen ver.https://youtu.be/V39ZwnwA0DI?si=p406lvRHts7Aq1fZ

Senin için test yaptım ilk dakikalar 1080p Ultra sonradan 4K çekiyorum bende sonradan fark ediyorum oyun optimize değil onu da söyleyim optimize olduktan sonra aynı FPS almazsın.

Ben çıkaracağını sanmam Intel büyük bir firma eskiden beri olan bir firma bu işe daha dün başlamadı kartın performansı ortada kararı sen ver.https://youtu.be/V39ZwnwA0DI?si=p406lvRHts7Aq1fZ

Senin için test yaptım ilk dakikalar 1080p Ultra sonradan 4K çekiyorum bende sonradan fark ediyorum oyun optimize değil onu da söyleyim optimize olduktan sonra aynı FPS almazsın.

Teşekkür ederim reis sence takasa değer mi bende biraz da PC özlemi var ayrıca FPS'lerin düşük olma sevebi Arc'ın yeni olması mı acaba? 4K da test sonuçları güzel ama bazı oyunlarda FPS'ler bayağı düşük optimizasyonu yok sanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı