PS5 ithalatçı vs eurosia garantili

Yer
İstanbul
Yazdan sonra Series S cihazımı satıp PS5 almak istiyorum bazı arkadaşlarım Series X geç diyor zaten Series S %70 X gibi değil mi? Çoğu oyun onda da 60FPS + Game Pass'te aynı sadece görüntü oynuyor?

Ek olarak PS4 hariç hepsini garantisiz aldım bir şey olmadı PS5 esnaftan alırsam hangisi almalıyım?

1-Teknomarketten 2 yıl garantili PS5 alırım sadece.
Esnaftan PS5 alırsam ( cihaz yurt dışı aksesuarlar garantili) vatan, MediaMarkt'tan 2. kol + şarj standı + 3D Pulse ( eurosia garantili) alabiliyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

2-PS5 dik kullanınca macun akması olayı doğru mu ilk seriler sıkıntılıymış galiba bozulursa ithalatçı bir şey yapmaz diye korkuyorum. Xbox'ta böyle bir şey çıkmadı kimsede Sony korkuttu.

3- PS5 fat kasa 4-5 sene sonra PS4 fat kasa gibi uçak kaldırma sesi yapar mı?

4-Samsung M8 32 inç 4K 60Hz monitör alıyorum haftaya 144Hz vs gerek duymadım çünkü genelde hikaye oyun ve arada BF-CoD atarım onda da 60Hz yeterlidir diye düşünüyorum. Ek olarak genelde performans modunda oynayacağım için 1080-1440p modunda oynatıyor çamurlaşma vs olur mu yoksa mevcut 1080p monitörden devam mı?

5- Sony Türkiye'den çekilirse garantiler patlar mı?

2-PS5 dik kullanınca macun akması olayı doğru mu ilk seriler sıkıntılıymış galiba bozulursa ithalatçı bir şey yapmaz diye korkuyorum. Xbox'ta böyle bir şey çıkmadı kimsede Sony korkuttu.
Bu olay doğru ama herkesin başına gelecek diye bir kaide yok. Ayrıca garanti mecbur bununla uğraşmak zorunda.

3- PS5 fat kasa 4-5 sene sonra PS4 fat kasa gibi uçak kaldırma sesi yapar mı?
Yeni sürüm alırsanız böyle bir durum olacağını zannetmiyorum ama yıllar sonra ne olacağını bilemeyiz.
5- Sony Türkiye'den çekilirse garantiler patlar mı?
Sony Türkiye'den sadece Tv ve hoparlör için çekileceğini açıklamıştı yanlış hatırlamıyorsam. Yani sıkıntı olmaz muhtemelen.
4-Samsung M8 32 inç 4K 60Hz monitör alıyorum haftaya 144Hz vs gerek duymadım çünkü genelde hikaye oyun ve arada BF-CoD atarım onda da 60Hz yeterlidir diye düşünüyorum. Ek olarak genelde performans modunda oynayacağım için 1080-1440p modunda oynatıyor çamurlaşma vs olur mu yoksa mevcut 1080p monitörden devam mı?
Konsollar çoğunlukla Native yerine Dynamic 4k verdiği için muhtemelen görüntüler çamur gibi hissettirmez. Bence 4k monitör alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı