Tamam aynen böyleydi.Elden Ring quality mode 45 FPS
Performans mode 60 FPS.
Ayarlardan değiştirmeyi unutmuş olabilir misiniz hocam.
Tamam aynen böyleydi.Elden Ring quality mode 45 FPS
Performans mode 60 FPS.
Ayarlardan değiştirmeyi unutmuş olabilir misiniz hocam.
İkinci el monitör/tv bakacağım veya sıfır M7 alacağım
Eki Görüntüle 2535480
PC'ye göre tabii çok iyi.
Elden Ring 45 FPS veriyor. PS4 modu 60 FPS veriyor PS5 de.
Ben GTA 6 için aldım bu sırada boşta kalmasın birkaç oyun oynayayim dedim. İlk olarak Uncharted Lost legacy denedim aşırı derece kalabalık sahneydi sağ analoğu kaydırdığımda Motion blur yüzünden oyundan zevk alamadım sonra Motion bluru kapattım ve kastığı belli oluyordu(performans modu var mı denemedim). Sonra Spider-Man Miles Morales indirdim. Oyun kalite modunda açıldı ama aynı şekilde sağ analoğu hareket ettirince rahatsız etti performans moduna aldım ve 60 FPS olunca çağ atlamış gibi oldu. Evet PC 30 FPS eşit değildir PS 30 FPS çünkü sabit alıyor kayıp olmuyor vs. Fakat Motion blurdan çok rahatsız oluyorum ve bu oyunları PC'de güzel ayarlarla daha iyi performans alabilirken oynamak çok gereksiz geldi. Özel oyunlar PC gelmeseydi oynardım ama şu an saçma. GTA 6 da umarım performans modu eklerler. Şu an sadece arada bir UFC girip çıkıyorum.
Eskiden PS2 de San Andres- Vice city - 3 vardı. Şimdi GTA 5 in 3 konsolu var vay be.GTA 6 60 FPS biraz zor hocam büyük ihtimal PS 3 de GTA 5'e olduğu gibi olur.
30 FPS'i pscafelerde vs deneyimledim ve çok kötü geldi öyle oyun oynayacağıma 10k daha veririm.
Eskiden PS2 de san andres- Vice City - 3 vardı. Şimdi GTA 5'in 3 konsolu var vay be.![]()
PS5 ihtimali yok es geçmezler. İki konsolo da çıkarlar. 4 konsola çıkmak için can atıyorlardır eminim.Yüksek ihtimal PS 6 içinde çıkar![]()
Kanka sen gidip 2. el PS5 Pro'ya 25k verip üstüne de monitöre 8-9k vereceğine o paraya RTX 5060 Ti 16 GB'lı bir masaüstü sistem al 5 sene her oyunu ultrada oynarsın 1080P'de. GTA 6 çıktığında da 1 sene beklersin artık mecbur olarak. Masaüstü sistem her zaman daha iyidir güven bana. Ben konsoldan masaüstüne geçtim masaüstüne geçtikten sonra bir daha konsolu açmadım öyle diyeyim sana.
PS5 ihtimali yok es geçmezler. İki konsolo da çıkarlar. 4 konsola çıkmak için can atıyorlardır eminim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.