PS5 kaldığın yerden devam et özelliği nerede?

servet8348

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, yaklaşık 2-3 ay önce PlayStation 5 de oyunu bıraktığım yerden devam edebiliyordum, ama şu an öyle bir özellik göremiyorum, benim bilmediğim bir konu mu var veya kapattığım bir özellik?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam olarak neyden bahsediyorsunuz? Oyunu aşağı alıp dinlenmeye alabilirsiniz konsolu ancak belli bir süre sonra altta kapanacaktır güç çekmesin diye. Bahsettiğiniz buysa.

Nasıl ya?:) 2 ay önce ghost of tushima oynadım, ve her Playstation ı kapttığım da, daha sonradan oynamak istediğimde, oyunu nerede bıraktıysam oradan açabiliyordum.

Nasıl ya?:) 2 ay önce ghost of tushima oynadım, ve her Playstation ı kapttığım da, daha sonradan oynamak istediğimde, oyunu nerede bıraktıysam oradan açabiliyordum.
Dinlenme modunda bile belli bir süre içinde kapanıyor, güç kesildiğinde oyunun kaldığı yerden devam edebilmesi için sanallaştırma yöntemiyle oyun çalışması ve konsolun snapshot alması gerekli ve bu Orbis'in çalışma mantığına ters, böyle bir özellik PS5 de hiç olmadı.

@servet8348
PS5'inizi Dinlenme Modu'na alırsanız, oyun açık kalır ve cihazı tekrar açtığınızda bıraktığınız yerden devam edebilirsiniz.
Tabi bu özelliği biliyorum ama, demek istediğim bu değil di, normalde Playstationı zaten hep tamamen kapatırdım. quick resume gibi bir özellik di, ve şuan kendimi bir garip hissettim, böyle bir özellik vardı cidden.

Tabi bu özelliği biliyorum ama, demek istediğim bu değil di, normalde Playstationı zaten hep tamamen kapatırdım. quick resume gibi bir özellik di, ve şuan kendimi bir garip hissettim, böyle bir özellik vardı cidden.
Böyle bir özellik hiç olmadı.

Oyunu oyna seçeneğinin hemen solunda aynı onun gibi bir seçenek di. Çok garip. Hatta spiderman 2 oynunu bile bu şekilde oynayıp bitirmiştim.

Ve hatta bu buton da etkinliği sürdür yazıyordu ???

Türkçe de Etkinliği Sürdür olarak geçiyor ingilizce de Resume Activity olarak geçiyor. Bunu sadece ben kullanmış olamam herhalde :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
reddit deki bu konuyu okursanız anlarsınız.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı