PS5 kol geri bağlanmıyor

Chamber3434

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Telefon:Samsung Galaxy A24 5G
PC:Hp Laptop AMD Radeon 5550
Konsol: PlayStation 5 Slim Digitial Version
Arkadaşlar bugün PC'ye DualSense'yı baglamayı denedım ancak olmadı gerı baglamaya çalıştıgımda ise baglanmadı. Ne denesem olmadı tek kol var yardım edebılecek olan var mı?

Sakin olun ve sadece ps5 in ön taraftaki usb c veya a postuna kablo takin diğer ucunu da dualsense'e takın ve ps butonuna bs dualsense üzerinden
basıyorum ama algılamıyor illa resetlemek mi lazım

Arkadaşlar bugün PC'ye DualSense'yı baglamayı denedım ancak olmadı gerı baglamaya çalıştıgımda ise baglanmadı. Ne denesem olmadı tek kol var yardım edebılecek olan var mı?
Ayrıca pc bağlarken eğer çok da umursamiyorsaniz direk kabloyla bağlayın gitsin.

basıyorum ama algılamıyor illa resetlemek mi lazım
Dualsense çalışıyorsa ps ve share butona basılı tut aynı anda ışıklar yanıp sönecek hızlıca telefondan Bluetooth aç telefonla eşle dualsense sonra telefonun Bluetooth kapa veya eşleşmeyi sonlandir bir daha dene kabloyu takip denemeyi. Olmazsa kabloyu değiştirmeyi dene, PS5 i yeniden başlatmayı da dene.

Ayrıca pc bağlarken eğer çok da umursamiyorsaniz direk kabloyla bağlayın gitsin.

Dualsense çalışıyorsa ps ve share butona basılı tut aynı anda ışıklar yanıp sönecek hızlıca telefondan Bluetooth aç telefonla eşle dualsense sonra telefonun Bluetooth kapa veya eşleşmeyi sonlandir bir daha dene kabloyu takip denemeyi. Olmazsa kabloyu değiştirmeyi dene, PS5 i yeniden başlatmayı da dene.
hocam telefona bagladım sonra bluettoth kapatıp eşleşmeyi sonlandırdım ama sonra kabloyu taktıgımda gene aynı tuşu algılamıyor

Kablosunu tak cıkar duzeliyor
denedim knk ama algılamıyor

hocam acil cevap verebilirmisiniz reset mi lazım

hocam telefona bagladım sonra bluettoth kapatıp eşleşmeyi sonlandırdım ama sonra kabloyu taktıgımda gene aynı tuşu algılamıyor

Tam olarak hangi tuşları algılamıyor herhangi bir tuş mu

hocam acil cevap verebilirmisiniz reset mi lazım
Ps5 güç butona basili tut kapa bir daha aç.

Tam olarak hangi tuşları algılamıyor herhangi bir tuş mu

Ps5 güç butona basili tut kapa bir daha aç.
hocam direk konsolu algılamıyor kapadım açtım herşeyi yaptım olmadı şimdi resetlicem ona gore bilgi veririm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı