PS5 kolu PC'ye bağlanır mı?

Hepsi çalışıyor hocam. Mesela genellikle Forza, ETS 2 gibi simulasyon oyunlarında tepkisi çok iyi oluyor.

DS4 programını kullanıyorum zaten.

DS4 diyorum DS4 programı demiyorum DualSense'de DS4 de olmayan adaptive triggers (uyarlanabilir tetikler) ve haptic feedback (dokunsal geri bildirim) var onları ayarlayamıyor DS4 Windows.

DS4 diyorum DS4 programı demiyorum DualSense'de DS4 de olmayan adaptive triggers (uyarlanabilir tetikler) ve haptic feedback (dokunsal geri bildirim) var onları ayarlayamıyor DS4 Windows.

Ha bir bilgi daha vereyim program olmadanda kullanabiliyorsun onu söylemeyi unuttum. Bluetooth dungle veya kablolu olarak bağladığınızda kontrolcüyü direkt olarak Steam algılıyor. Ve diğer oyunlarda da aktif bir şekilde çalışıyor. Şu ana kadar herhangi bir problem yaşamadım. Titreşim özelliği vs hepsi sorunsuz kullanıyorum. Kimseye yalan borcum yok ki. :D Kendim kullanıyorum yani.

Ha bir bilgi daha vereyim program olmadanda kullanabiliyorsun onu söylemeyi unuttum. Bluetooth dungle veya kablolu olarak bağladığınızda kontrolcüyü direkt olarak Steam algılıyor. Ve diğer oyunlarda da aktif bir şekilde çalışıyor. Şu ana kadar herhangi bir problem yaşamadım. Titreşim özelliği vs hepsi sorunsuz kullanıyorum. Kimseye yalan borcum yok ki. :D kendim kullanıyorum yani.

Bizde sana yalan borcun var demiyoruz ki. 😄
Daha önce PS5 de DualSense kullandınmi oradaki DualSense'si kullansan anlardın. Bu özellikleri PC tarafında hiçbir uygulama ayarlamaya uğraşmıyor uğraşsa da oyun destegi yok. PC tarafında.

Bizde sana yalan borcun var demiyoruz ki. 😄
Daha önce PS5 de DualSense kullandınmi oradaki DualSense'si kullansan anlardın. Bu özellikleri PC tarafında hiçbir uygulama ayarlamaya uğraşmıyor uğraş da oyun destegi yok. PC tarafında.

Anladım dostum bende konsol yok sırf PC'de oyun oynamak için almıştım aslında ama hiçte pişman değilim ya.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı