PS5 mi PS5 Slim mi?

O zaman zaten istemezdi merak etme. O oyunlara o para verilmez en azından Xbox bakabilirsiniz.

PC varsa Xbox'da bakmaz zaten.

Ben de tam 1 aydır bunu düşünüyorum. Ancak 1 hafta önce iki modelden de vazgeçtim. Son gelen zamları düşündükçe bu kararın çok da doğru olduğunu düşünüyorum. PC alacağım tekrardan sana da tavsiyem budur. He illa alacağım dersen de Pro bekle fiyatına değsin. Onun dışında Slim alabilirsin. Güncelliğini her zaman korur Slim'ler.

Vallahi bende aynısını ekran karti guncelleme veya PS5 alma ile yaşadım son karar 7900 GRE alicam PS5 Pro bile o gücte olmaz muhtemelen.

Vallahi bende aynısını ekran karti guncelleme veya PS5 alma ile yaşadım son karar 7900 GRE alicam PS5 Pro bile o gücte olmaz muhtemelen.
Hocam bence yaptığınız cidden saçmalık. Bakın şimdi sizin alacağınız ekran kartı sizi en fazla teknoloji ömrü bitene yani maksimum 4-5 yıl götürür. Oysaki alacağınız PS5'in güncelleme desteği falan zartı zurtunu da sayarsak en az 7-8 yıl gideri var o makinenin ama siz bilirsiniz.

O paraya alacağı PC 4060 filan eğer PS5'ten çok daha iyi performans istiyorsa 4070 Super 7900 GRE civarı kartlar almalı benim elimde PC var o yuzden kart alacağım 7900 GRE ve PS5'ten çok çok çok daha guclu ama sifirdan alsam elimde sadece 20k para olsa direkt PS5 alırdım.

4060 demişsiniz ama PS5 zaten 3060 gücünde bir konsol. Demem şudur ki en azından PC alırsa oyunlara bayilmayacak bu kadar parayı. PC hem çok daha işlevsel. Son olarak da PS5 ile 4060 sistem arasında pek fark yok. İkisi de alınabilir fakat oyun fiyatları yüzünden net 4060 daha mantıklı.

Hocam bence yaptığınız cidden saçmalık. Bakın şimdi sizin alacağınız ekran kartı sizi en fazla teknoloji ömrü bitene yani maksimum 4-5 yıl götürür. Oysaki alacağınız PS5'in güncelleme desteği falan zartı zurtunu da sayarsak en az 7-8 yıl gideri var o makinenin ama siz bilirsiniz.

Hocam FF16 PS5'te kalite modunda 2K'da 30 FPS'ken bu kart 2K'da FSR3 kalitede her şey Ultra şekilde 160 FPS veriyor muhtemelen 4K'da 70-80 filan veriyordur forbidden West'te falan da böyle Last of Us part1 avatar gene ayni şekilde daha uzun dayanacagini dusunuyorum ben ayrıca 8 sene sonra PS5 kullanmam muhtemelen.

Hocam kafa mı buluyorsunuz 10 yıl önce çıkan 1060 bile Steam de en çok kullanılan kartlar arasında. Eğer 4070 veya üstü bir PC alırsa en az 7-8 yılı var. Hem PC de upgrade avantajın var. Daha kolay parça değiştirmesi.

7-8 yıl boyunca 1080p ekran da 480P'ye upscale edince olur gibi.

7-8 yıl boyunca 1080p ekran da 480P'ye upscale edince olur gibi.
PS3 18 yıl önce çıkmasına rağmen hala Store ve güncelleme desteği alması ve 720-1080p çözünürlük desteği sunması olur gibi:

PS5 şu an Türk gençleri için PC platformundan daha iyi bir seçenek hiç kusura bakmayın.

PS3 18 yıl önce çıkmasına rağmen hala Store ve güncelleme desteği alması ve 720-1080p çözünürlük desteği sunması olur gibi:

PS5 şu an Türk gençleri için PC platformundan daha iyi bir seçenek hiç kusura bakmayın.

Hocam kendi açımdan konuşursam ne 8 ne de 18 yıl bir cihazı kullanırım 4-5 yıl için bakacaksak PC benim açımdan daha mantıklı çok daha yuksek performans veriyor bu hep böyle gidecek daha pahalı daha iyi.

Maalesef aynı fikirde değilim, 1 adet PS5 ortalama 21K, bu fiyata PC toplarım oyunlari orijinal bir şekilde satın almam sonuçta burası Türkiye, oyun fiyatlarına yaklaşılmıyor. Belki de siz PS5 4K verebildiği için önerdiniz ancak bu da yanlış çoğu oyunu 4K veremiyor PS5. Ne kadar optimize etsende bir yere kadar. Önerim PC alınması yönünde oyunlar orijinal olmak zorunda değil virüs bulaştırmayan siyeler mevcut.

Maalesef aynı fikirde değilim, 1 adet PS5 ortalama 21k, bu fiyata PC toplarım oyunlari orijinal bir şekilde satın almam sonuçta burası Türkiye, oyun fiyatlarına yaklaşılmıyor. Belki de siz PS5 4K verebildiği için önerdiniz ancak bu da yanlış çoğu oyunu 4K veremiyor PS5. ne kadar optimize etsende bir yere kadar. Önerim PC alınması yönünde oyunlar orijinal olmak zorunda değil virüs bulaştırmayan siyeler mevcut.

Yukarıdaki arkadaş oyun başı 3K vermeye niyetli. Boş verin ne deseniz anlatamazsınız yüksek ihtimalle PS5'i var o yüzden fanboyculuk oynuyor. 4060 5600 ikilisini alır 1080p de rahat 4 5 yıl oyunlara para vermeden. Takılırım daha iyi sen Türkiye'yi düşünmeyen bir firmaya tapmaya devam et. PS devri bitti Facebook ve sarı site PS5 leşini satanlar ile dolu. Oyun da getirmiyorlar zaten. Bugün çıkan Black myth Wukong bile PS5 de sıkıntılı çıktı. PC de yağ gibi akıyor. Keza grafiklere bak anlarsın.

Maalesef aynı fikirde değilim, 1 adet PS5 ortalama 21k, bu fiyata PC toplarım oyunlari orijinal bir şekilde satın almam sonuçta burası Türkiye, oyun fiyatlarına yaklaşılmıyor. Belki de siz PS5 4K verebildiği için önerdiniz ancak bu da yanlış çoğu oyunu 4K veremiyor PS5. ne kadar optimize etsende bir yere kadar. Önerim PC alınması yönünde oyunlar orijinal olmak zorunda değil virüs bulaştırmayan siyeler mevcut.

Turan kardeşim sana değil sözüm seni yanıtlamışım yanlışlıkla sen anladın kime olduğunu. Zaten PS oyunları tek tek PC geliyor almak hiç mantıklı değil artık. Türkçe yama yapma avantajı da var daha ne olsun.

Yukarıdaki arkadaş oyun başı 3K vermeye niyetli. Boş verin ne deseniz anlatamazsınız yüksek ihtimalle PS5'i var o yüzden fanboyculuk oynuyor. 4060 5600 ikilisini alır 1080p de rahat 4 5 yıl oyunlara para vermeden. Takılırım daha iyi sen Türkiye'yi düşünmeyen bir firmaya tapmaya devam et. PS devri bitti Facebook ve sarı site PS5 leşini satanlar ile dolu. Oyun da getirmiyorlar zaten. Bugün çıkan Black myth Wukong bile PS5 de sıkıntılı çıktı. PC de yağ gibi akıyor. Keza grafiklere bak anlarsın.

Hocam vallahi PC'de en azından alacağım kartta Wukong çok akiyor 2K ultrada 100 FPS ustu cok sahane olacak gibi agzimin suyu aktı PS5 de ise çok blurlu duruyor oyun anlamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı