PS5 mi RTX 4060 mı?

4060 gibi kısa ömürlü bir kart yerine PS5 her türlü daha mantıklı. Hikaye oyunu oynuyorsan tabii FPS oynayacaksan PC'ye mahkum sayılırsın. Zaten 4060'lı sistem ile aynı hatta 1 tık daha fazla performans veriyor PS5.

FPS oyunları için zaten PC var ama PC'den hikayeli oyun oynayamıyorum PS dee hikayeli PC'den FPS oyununu oynamak gibi.

Zaten bilgisayarın var. PS5 çok daha mantıklı.

Galiba PS5 alacağım.

Xbox PC game Pass var bende ve bence Xbox oyunları pek de güzel değil assasin Creed falan.

Sizin tercihiniz, ülkede PlayStation nedensiz bir şekilde en iyi konsol olarak görüldüğü için kimse tavsiye kabul etmiyor genelde. PS+ kütüphanesine baktım, hemen hemen aynı oyunlar var. Xbox'a çıkışında gelen AAA oyunları düşünürsek her türlü daha mantıklı bir tercih düşüncesindeyim. Yanına bir Elite Controller alınırsa PS5 kontrolcüsünden daha iyi zaten.

Şimdi biraz daha bakındım, PS+ gelişmiş baya, oyunlar açısından daha iyi gözüküyor.

Sizin tercihiniz, ülkede PlayStation nedensiz bir şekilde en iyi konsol olarak görüldüğü için kimse tavsiye kabul etmiyor genelde. PS+ kütüphanesine baktım, hemen hemen aynı oyunlar var. Xbox'a çıkışında gelen AAA oyunları düşünürsek her türlü daha mantıklı bir tercih düşüncesindeyim. Yanına bir Elite Controller alınırsa PS5 kontrolcüsünden daha iyi zaten.

Şimdi biraz daha bakındım, PS+ gelişmiş bayağı, oyunlar açısından daha iyi gözüküyor.

Evet ülkemizde PS en iyi konsol gibi gözüküyor ama zaten en iyi konsol PS+ da sayabileceğim bir sürü AAA oyun var mesela the last of ous part 1 god of wor god of wor Ragnarok Witcher 3 ghost of tushima uncarthed serisi Mafia serisi Miles Morales vs. vs. Ama Xbox tarafında Forza 5 Call of Duty ass asin Creed ve EA Play var ve artı olarak PS özel oyunları da Xbox'ta parayla dahi alamıyorsun.

Evet ülkemizde PS en iyi konsol gibi gözüküyor ama zaten en iyi konsol PS+ da sayabileceğim bir sürü AAA oyun var mesela the last of ous part 1 god of wor god of wor Ragnarok Witcher 3 ghost of tushima uncarthed serisi Mafia serisi Miles Morales vs. vs. Ama Xbox tarafında Forza 5 Call of Duty ass asin Creed ve EA Play var ve artı olarak PS özel oyunları da Xbox'ta parayla dahi alamıyorsun.

Yakında hepsi gelecek, şahsen benim Xbox kullanma sebebim kolunun ergonomik olması ve arayüzü daha çok beğenmem. İlk konsolum PlayStation'dı benim de. Yeni güzel bir Xbox konsolu bekliyorum almak için, en kötü PS5 Pro alacağım tabii.

Hocam merakımdan soruyorum nasıl hepsi gelecek?
Özel oyunlar artık gelmeye başladı bilgisayar ve konsollara, yavaş olsada geliyor. Xbox zaten tüm özel oyun meselesini bırakmak üzere.

Yakında hepsi gelecek, şahsen benim Xbox kullanma sebebim kolunun ergonomik olması ve arayüzü daha çok beğenmem. İlk konsolum PlayStation'dı benim de. Yeni güzel bir Xbox konsolu bekliyorum almak için, en kötü PS5 Pro alacağım tabii.

Evet Xbox kolu ele daha rahat oturuyor fakat PS kolunda DualSense tekpi ahreket algılama gibi özellikler olduğu için PS kolu Xbox koluna göre +1 öne geçmiş oluyor Forza 5 PS'ye geldi ama PS oyunları mesela god of wor ya da Spider-Man Xbox'a gelmedi.

Xbox'a geleceğini sanmıyorum. Bilgisayar'a da 2 sene sonra çıkıyor çok geç. Xbox genel olarak dünyada da konsol yarışını kaybeden bir firma zaten.

Katılıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00