PS5 mi, RTX 5050 notebook mu?

efe yazgı

Megapat
Daha fazla  
İkisi arasında kaldım. Birini alacağım ama karar veremedim. Normal sistem toplamak Notebook'a kıyasla aynı bileşenlerle daha ucuza gelir. Bunu biliyorum fakat özellikle notebook olması gerekiyor ona göre yorum yapın. Hangisi sizce daha mantıklı hem F/P olarak?

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi arasında kaldım. Birini alacağım ama karar veremedim. Normal sistem toplamak Notebook'a kıyasla aynı bileşenlerle daha ucuza gelir. Bunu biliyorum fakat özellikle notebook olması gerekiyor ona göre yorum yapın. Hangisi sizce daha mantıklı hem F/P olarak?

Uzun ömürlülük ve ekran kalitesi için kesinlikle Acer Nitro 16 önerim olacaktır. Victus kullananların en büyük pişmanlığı genellikle ekranın solukluğu oluyor çünkü. Yine de karar senin tabii. Bol şans.​

Bence bilgisayar. Her türlü işini karşılayabilirsin + oyun.

Kendime göre yorum yapsam laptop derdim. PS5 bu tür şeyler ile karşılaştırma yapınca bana hiç mantıklı gelmiyor. Çünkü sadece oyun oynayabiliyorsunuz. Ancak bilgisayar ile yapabileceğiniz çok şey var. Rtx 5050 ise zayıf bir kartta değil. 8 GB VRAM olması ömrü açısından çok avantajlı. Yani en az 5-7 yıl kullanılır diyorum ben. Laptop önerisi olarakda çoğunlukla önerdiğim şu modeli sizede tavsiye ediyorum;

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı