PS5 mi Xbox Series X mi?

Yakinda bir oyun konsolu almayi planliyorum. Ama çok arada kaldim. PS5 mi Xbox Series X mi?

PS5 ile XSX arasında performans falan absürt farklar yok. 2 temel fark var. Oyun desteği ve kontrolcü farkı. Oyun desteği anlamında Xbox özel oyunları pek fazla değil ve iyi de değil. PS ise anlatmaya gerek yok bence. Gayet şahaneler. Kontrolcü anlamında PS5'i̇n DualSense daha iyi bir kontrolcü genel anlamda. PS5 daha iyi bence o yüzden.

PS5'in oyunları ve kolu daha iyi fakat oyunların fiyatları son zamanlarda inanılmaz arttı. Bunu sorun etmiyorsanız PS5 alabilirsiniz.

PS5 alırsanız özel oyunlaar, özel kontrolcü giibi bir sürü artısı var fakat oyun fiyatlarının aşırı pahalı olması gibi büyük bir eksisi var.
Xbox alırsanı oyunları aşırı ucuz hesap satış sitelerinden AAA oyunları 50-100 liraya alma gibi bir imkanınız var, kontrolcüsü standart ek bir özellik yok, özel oyun xbox tarafında çok az zaten xbox kendi özel oyunlarını PS5 e getirmeye başladı, devamı da gelecektir.

Oyunlara para veririm sorun yok derseniz PS5, ucuza oyun oynamak istiyorum derseniz Xbox Series X, ben şuanda Xbox Series X kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı