PS5 mi? Xbox X mi?

Hocam dediğim gibi şu an cebime gerçekten Xbox çok daha fazla hitap ediyor. Oyun istifliyorum tabiri caizse :D ve doğal olarak cebimi bu kadar koruduğu için savunma gereği de duyuyorum. Yoksa her iki platformu da önceden seviyordum, bu zamlardan önce yani.

Hocam yapacak bir şey yok, buna alışmak lazım, yeni nesil çok beklenen oyunlarda da 3 platformda fiyat farkı kalmadı.

FC 25 Xbox
FC 25 PS

Black ops 6 Xbox (gamepasse dahil)

Black ops 6 PS ( şaşırtıcı şekilde daha uygun)

Fiyatlar aşağı yukarı böyle yeni çıkacak oyunlar için maalesef 🙂

PlayStation 5'in uygulamasını indirip üye oldum ve anladım ki PlayStation'da da gerçekten indirim oluyormuş. Almak istediğim it takes two 500'e düşmüş. NFS, Battlefield, AC serisi, EAFC24 vs PS Plus aboneliği ile geliyor ve bayağı bayağı sağlam oyun varmış katalogta. Deluxe alırsam ise GoD ve TLOU serisini 2-3 saat denemeye izin veriyor sararsa da satın al diyor. İndirimleri sağlammış onu görmüş oldum. 2 kişilik bir kaç oyun daha buldum hepsi PS Plus'a dahil çıktı şansıma :) Plant Zombie serisini merak ediyorum o da pakete dahilmiş (EA sağolsun) Şu an sadece Biped diye bir oyun vardı iki kişilik o PS'de daha pahalı (380 TL.) Xbox'ta 50 TL mi neydi. RDR2'de pakete dahil :) Şu an hiç pişmanlığım yok aksine daha da sevindim. Bir iki pahalı oyunu da indirim denk gelirse alır geçerim.

Oğlum 27 inç küçük mü? 50 inç TV'de uzaktan oynuyorum ama sinamatik ve kolay oyunlar dışında gerçek oynanışı olan oyunları oynamak zor oluyor. Onun için monitor lazım. Zaten tüm gamerler monitorle yada ekrana yakın oynuyor.
Zaten çok uzak olunca bazı oyunlarda olmuyor ama uzanarak oynamak TV de yada biriyle maç yapiyorsunuz yada 2 kişi split screen oynuyorsunuz öyle TV iyi ama monitör de hikayeli oynamak pek iyi değil bence ama denenebilir bilmiyorum

Oğlum 27 inç küçük mü? 50 inç TV'de uzaktan oynuyorum ama sinamatik ve kolay oyunlar dışında gerçek oynanışı olan oyunları oynamak zor oluyor. Onun için monitor lazım. Zaten tüm gamerler monitorle yada ekrana yakın oynuyor.
Hocam bir de benim olduğum oturma odasına güneş vurunca da Bloodborne gibi kasvetli atmosfere sahip oyunlarda işkence oluyor.

PlayStation 5'in uygulamasını indirip üye oldum ve anladım ki PlayStation'da da gerçekten indirim oluyormuş. Almak istediğim it takes two 500'e düşmüş. NFS, Battlefield, AC serisi, EAFC24 vs PS Plus aboneliği ile geliyor ve bayağı bayağı sağlam oyun varmış katalogta. Deluxe alırsam ise GoD ve TLOU serisini 2-3 saat denemeye izin veriyor sararsa da satın al diyor. İndirimleri sağlammış onu görmüş oldum. 2 kişilik bir kaç oyun daha buldum hepsi PS Plus'a dahil çıktı şansıma :) Plant Zombie serisini merak ediyorum o da pakete dahilmiş (EA sağolsun) Şu an sadece Biped diye bir oyun vardı iki kişilik o PS'de daha pahalı (380 TL.) Xbox'ta 50 TL mi neydi. RDR2'de pakete dahil :) Şu an hiç pişmanlığım yok aksine daha da sevindim. Bir iki pahalı oyunu da indirim denk gelirse alır geçerim.
PS Plus'ta daha güzel oyunlar mı yani?

Beğenmenize sevindim hocam. Güzel günlerde kullanın.

Fazla hype var. Bence sıradan casual oynanışa sahip bir oyun olacak yine, Rockstar eğlenceli bir şey sunmaz.

Zaten GTA V oynayanlar Online için oynuyor bir de Epic Games'ten sonra daha iyi patladı.

O Epic'e gelene kadar dunyada çok çılgınca satışlar yapıldı çok kez bitirildi Rockstar casual bos oyun yapmaz o kadar hype a

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı