PS5 mi? Xbox X mi?

Ps5 aldınız sanırım hayırlı olsun
Evet hocam teşekkür ederim.

Yalnız konu bayağı karıştı kim kime cevap veriyor kim ne yazıyor anlamıyorum:)
Fikir almak için konu açtım tartışma çıktı :D bizim milletimiz her konuda böyle ama BMW mi Mercedes mi desem yine aynısı başlamış olurdu.
Edit: Audi

Bana kalırsa tartışılacak bir konu yok. PS fiyatları yürümüş gitmiş. Neredeyse haftalık zam haberi geliyor. Küçümsenecek bir fark da yok. Fanboyluğu bırakıp şuan yaşadığımız duruma göre en ekonomik tarafı seçmemiz lazım. Yoksa oyun alamadıktan sonra konsolu ne yapalım?

Fiyat karşılaştırmalarında EA, Activision oyunlarını öne sürmenizin bir mantığı yok. Bu firmalar kendileri fiyatları arttırıyor. Xbox bunlara karışmıyor. Elinde geldiğince yerel fiyatlandırmayı tavsiye ediyor fakat hepsi uymuyor. Tek ilginç olan Activision Xbox çatısı altına girse de bu durum devam etti. Çok umrumuzda mı değil aslında. Zaten oyunları Game Pass'e geliyor. Onun dışında çıkan her oyun birçok mağazadan kat ve kat daha ucuz.

1723893841683.jpg
Screenshot_20240817-142221.jpg

Son düzenleme:
Yani bence gamer Tv monitör fark etmiyor ayrıca benim için asıl oyuncu hikayeli oynayandir.
Rahatlayarak oyun oynamak istediğim zaman ayaklarımı uzatarak duvara astığım 43" monitörde oyun oynuyorum, daha çok odaklanarak oyun oynadığımda 27" monitörde oynuyorum.

Ekran boyutu TV veya Monitör fark etmez, gamer veya değil ayrımı yapılamaz,

Sadece casual veya hardcore gamer vardır.

Yani bence gamer Tv monitör fark etmiyor ayrıca benim için asıl oyuncu hikayeli oynayandir.
Yok asıl oyuncu bu;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rahatlayarak oyun oynamak istediğim zaman ayaklarımı uzatarak duvara astığım 43" monitörde oyun oynuyorum, daha çok odaklanarak oyun oynadığımda 27" monitörde oynuyorum.

Ekran boyutu TV veya Monitör fark etmez, gamer veya değil ayrımı yapılamaz,

Sadece casual veya hardcore gamer vardır.
Casual oyuncu ne ya? Nineler bile okuma yazması varsa RDR 2'yi çok güzel oynar.

Yok asıl oyuncu bu;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Casual oyuncu ne ya? Nineler bile okuma yazması varsa RDR 2'yi çok güzel oynar.

Birde cs go recoil guy var :D

Yeni projesi aşağıda

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı