PS5 mi? Xbox X mi?

@darkeagle1903 merhaba hocam bende sizin gibi ps5 ile xbox arasında gidip deliyorum.ps5 oyunlarının pahalılığı,xbox tarıfınım oyunların uygunluğu.nasıl ps5 memnunmusunuz.oyun fiyatları nasıl

@darkeagle1903 merhaba hocam bende sizin gibi ps5 ile xbox arasında gidip deliyorum.ps5 oyunlarının pahalılığı,xbox tarıfınım oyunların uygunluğu.nasıl ps5 memnunmusunuz.oyun fiyatları nasıl
Hocam ben bayağı memnunum. Evet oyunlar pahalı ama indirim olduğunda bayağı düşüyor ve alınabilir seviyeye iniyor fiyatlar. PS5'e almaya karar verdikten sonra oyun indirimlerini takip edip yavaştan kütüphane oluşturmaya başlamıştım. Şu an bayağı oyunum oldu. PS5'i aldıktan sonra ise aldığım oyunların tadını çıkarmaya başladım. Hala PS Plus üyeliği almadım siz düşünün :D Elimdeki oyunlar bittikten sonra PS Plus üyeliği alıp katalog oyunlarına geçeceğim. İşin özü uygun fiyata oyun Xbox'a göre zor ama indirim zamanı denk geldikçe alıp kenara koydum ve şu an bayağı oynayacak oyun oldu. Memnun olmamın en büyük sebeplerinden birisi ise kesinlikle dualsense oldu. Millet abartıyor altı üstü kol diyordum ama PS5'in içinde yüklü gelen Astro Playroom'u oynadıktan sonra anladım ki böyle bir deneyim yok. Hatta o kadar hoşuma gitti ki Astro Bot için hala indirim bekliyorum kesinlikle alacağım :) PC'de yüzlerce saat oynadığım GTA5'i dualsense ile bu kadar fark edeceğini beklememiştim mesela. Kısacası dualsense önemsiz ve kütüphane yapmayı değil oynayıp başka oyuna geçeyim diyorsanız Xbox. Çünkü kataloğu çok geniş. Ama az ve öz kaliteli oyun olsun ve bu oyunları da dualsense ile yaşayayım diyorsanız PS5. Umarım yardımcı olmuşumdur yine aklınıza takılan bir şey olursa mutlaka sorun yardımcı olmaya çalışırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı