PS5 mi yoksa Oculus Quest3 mü?

PC özelliklerine göre değişir. Özellikleri ne?

PC de 7700XT ve 7500F kullanacağım daha toplamadım.
Hocam konudaki arkadaş keşke ne tür oyunlar sevdiğini vs. söyleseydi ona göre tartışsaydık. Quest 3 ile beraber muhtemelen oyun çeşitleri artacaktır. Ben kendim üzerinden düşünüyorum hikayeli oyunların çoğundan sıkıldığım için PS4'ü aldığım zamandan beri (yaklaşık 4-5 yıl olması lazım) çok az oynadım. Ama VR'da çoğu şeyi siz kontrol ettiğiniz için özgürlük hissiyatı çok sarıyor.hikaye
hikayeli ve online oyunlar oynuyorum .
Evet, ama bir sürü oyun yok onda, daha adamakıllı oyun çıkış yapabilmiş değil VR platformuna. Kullandıktan 2-3 saat sonra baş ve göz ağrılarıyla baş başa kalıyorsun zaten, hem konforlu bir şeyde değil.
Bende Ps5 ten yanaydım ama bir arkadaşım quest 3 aldı ve biraz deneme şansım oldu hoşuma da gitti fakat ps5 yerine tercih edilmeyi hak ediyormu emin değilim. ps5 i de bir mağazada denemiştim dualsensedeki titreşimler çok hoşuma gitmişti .

Bende Ps5 ten yanaydım ama bir arkadaşım quest 3 aldı ve biraz deneme şansım oldu hoşuma da gitti fakat ps5 yerine tercih edilmeyi hak ediyormu emin değilim. ps5 i de bir mağazada denemiştim dualsensedeki titreşimler çok hoşuma gitmişti .
O zaman quest 3 daha mantıklı. Dualsense haptic feedback trigger pc de de kullanılabiliyor.

Hocam alırken eğer bilgisayarınız modeme uzaksa Link kablosuda alın çünkü diğer türlü bağlanamazsınız ya internetle ya kabloyla. Ayrıca bilgisayarınız da iyiymiş bazı oyunları PC'ye bağlayıp çözünürlüğü arttırıp bir de grafikleri fullerseniz çok güzel bir görüntü oluyor. Ama yine de uyaralım şu anda olmasa da PS5'in 1-2 yıl içerisinde daha fazla içeriği olacaktır. Bunu özel olarak söyleyeyim dedim GTA 6 oynamak istiyorsanız PS5'e çıkacak söylentileri var.

Hocam alırken eğer bilgisayarınız modeme uzaksa link kablosuda alın çünkü diğer türlü bağlanamazsınız ya internetle ya kabloyla. Ayrıca bilgisayarınız da iyiymiş bazı oyunları PC'ye bağlayıp çözünürlüğü arttırıp bir de grafikleri fullerseniz çok güzel bir görüntü oluyor. Ama yine de uyaralım şu anda olmasa da PS5'in 1-2 yıl içerisinde daha fazla içeriği olacaktır. Bunu özel olarak söyleyeyim dedim GTA 6 oynamak istiyorsanız PS5'e çıkacak söylentileri var.

Bende Spider-Man 1 ve Miles Morales'i bitirmiştim Spider-Man 2'yi de oynamak istiyorum bir de PS Plus sistemi ile daha ucuza birçok oyuna erişmek güzel geliyor.

Bende Spider-Man 1 ve Miles Morales'i bitirmiştim Spider-Man 2'yi de oynamak istiyorum bir de PS Plus sistemi ile daha ucuza birçok oyuna erişmek güzel geliyor.
O zaman PS5 düşünebilirsin ama şimdiden söyleyeyim Quest 3 fiyatları artabilir 22K seviyesi çok düşük şu anda.

O zaman PS5 düşünebilirsin ama şimdiden söyleyeyim Quest 3 fiyatları artabilir 22K seviyesi çok düşük şu anda.

Fiyat sıkıntı değil zaten Bulgaristan'dan alacağım.

Bugün 2 saatten fazla daha deneme şansım oldu ve çok güzel bir alet ama hala kararsızım çünkü bir buçuk saatten fazla oynayınca çok fazla baş ağrısı çektim ve dediğiniz gibi 1-2 ay sonra sıkılmaktan korkuyorum.

Son düzenleme:
Fiyat sıkıntı değil zaten Bulgaristan'dan alacağım.

Bugün 2 saatten fazla daha deneme şansım oldu ve çok güzel bir alet ama hala kararsızım çünkü bir buçuk saatten fazla oynayınca çok fazla baş ağrısı çektim ve dediğiniz gibi 1-2 ay sonra sıkılmaktan korkuyorum.
İlk oynayışta oluyor sonra alışırsınız. Ama ona ek bir tane kafa başlığı almanız lazım. O zaman aldığınız keyif çok daha artar ve baş ağrısını engellersiniz.

İlk oynayışta oluyor sonra alışırsınız. Ama ona ek bir tane kafa başlığı almanız lazım. O zaman aldığınız keyif çok daha artar ve baş ağrısını engellersiniz.

Arkadaşımda öyle söyledi ilk zamanlarda on da yaşamış bu ağrıları ama şu an alıştım diyor.

Aradan geçen günlerde biraz daha düşündüm hala kararsızım ama Oculus'un 1 eksiğini PS5'in artısını buldum.

PS5'in artısı benim zevkime dayanıyor daha önce de hikayeli oyunları sevdiğimi söylemiştim PS5tede hikayeli oyun sayısı çok fazla.

Oculus'un eksisi ise yorgun olduğumda VR oynayamayacak olmam basketbol oynuyorum ve antrenmanlarım çok sık oluyor ve genelde eve yorgun geliyorum bu da benim için bir eksi.

Son düzenleme:
Arkadaşımda öyle söyledi ilk zamanlarda on da yaşamış bu ağrıları ama şu an alıştım diyor.

Aradan geçen günlerde biraz daha düşündüm hala kararsızım ama Oculus'un 1 eksiğini PS5'in artısını buldum.

PS5'in artısı benim zevkime dayanıyor daha önce de hikayeli oyunları sevdiğimi söylemiştim PS5tede hikayeli oyun sayısı çok fazla.

Oculus'un eksisi ise yorgun olduğumda VR oynayamayacak olmam basketbol oynuyorum ve antrenmanlarım çok sık oluyor ve genelde eve yorgun geliyorum bu da benim için bir eksi.
Eğer çok yorgun oluyorsanız sarmayabilir ama yatarak PS5 oynayabilirsiniz eğer çok merak etmiyor ve çok hevesli değilseniz VR'dan vazgeçilebilir bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı