Sony Playstation 5 Dijital Versiyon 825 GB Oyun Konsolu İthalatçı Garantili fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Sony Playstation 5 Dijital Versiyon 825 GB Oyun Konsolu İthalatçı Garantili en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.
İthalatçı garantili ne oluyor tam olarak?
Eurasia garantisi daha iyi diye duydum resmi sony garantisi sanırım.
Konsol satan İnstagram sayfalarında 17 bine satıyorlar mağaza garantili 1 ay diye ama pek bilemedim. garanti konusu önemli benim için daha önce pek bulaşmadım bu işlere ve ürün resmi yerden değil.
Hocam herhangi bir firma yurt dışından kendi imkanlarıyla ürünler getirir ve bunları kendi sundukları garanti hizmetiyle beraber satar. Bu şekilde yazıyor ama Eurasia garantisi daha iyidir ancak Teknosa güvenilir bir Teknoloji markası.
Eurasia garantisi daha iyi diye duydum resmi Sony garantisi sanırım.
Konsol satan Instagram sayfalarında 17 bine satıyorlar mağaza garantili 1 ay diye ama pek bilemedim. Garanti konusu önemli benim için daha önce pek bulaşmadım bu işlere ve ürün resmi yerden değil.
İthalatçı garantili resmi garantiyle bire bir aynıdır bir sorun çıktığında direkt firma ile görüşürsünüz içiniz rahat olsun ayrıca Instagram gibi yerlerden uzak durun hocam.
Konsol satan İnstagram sayfalarında 17 bine satıyorlar mağaza garantili 1 ay diye ama pek bilemedim. garanti konusu önemli benim için daha önce pek bulaşmadım bu işlere ve ürün resmi yerden değil.
Hocam herhangi bir firma yurt dışından kendi imkanlarıyla ürünler getirir ve bunları kendi sundukları garanti hizmetiyle beraber satar. Bu şekilde yazıyor ama Eurasia garantisi daha iyidir ancak Teknosa güvenilir bir Teknoloji markası.
İthalatçı garantili resmi garantiyle bire bir aynıdır bir sorun çıktığında direkt firma ile görüşürsünüz içiniz rahat olsun ayrıca Instagram gibi yerlerden uzak durun hocam.