İlk defa bir konsol alacağım PS5 alacağım ithalatcı garantili CFI kodu şans eseri gelecek gibi busorun teşkil eder mi Asya cihazı Avrupa cihazı Bilkom garantili almamamın sebebi 10 k daha fazla vermek istemiyorum şuna PS 5 Slim dijital 21 k çok uygun.
![]()
Sony Playstation 5 Dijital Slim Türkçe Menü 1 Tb - Fiyatı, Yorumları
Sony Playstation 5 Dijital Slim Türkçe Menü 1 Tb yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Fly teknoloji güvenilirdir öncelikle. Ancak fly teknolojiden bir arkadaşım PS5 fat kasa almıştı ve Asya bölgesi cihazıydı gördüğüm ve bildiğim kadarıyla da genelde hep Asya cihazı satıyorlar. Asya olsun Avrupa olsun aynı makine ancak Asya cihazlarından bizim ülkenin priz tipine uygun fiş çıkmıyor bu sebepten genelde satan esnaflar kutuyu açıp fişini değiştiriyorlar. Avrupa cihazı alırsan bizim ülkeyle uyumlu priz geldiğinden bir sorun olmuyor. Bilginiz olsun. 21K'ye değer hocam Slim alın geçin garantili ürün için %50 fiyat farkı verilmez.
Hocam diskli sürüm tavsiyemdir. Maddi geliriniz ve internet hızınız nasıl bilmiyorum tabii ki ama bir oyun en aşağı 3000TL bugün. Öyle indirim falan hikaye düşsün düşsün 1800-2000'lere düşsün mağazada. Ancak siz bir oyunu CD ile alırsanız bitirdikten emsali aynı değerdeki oyunlarla takas edebilirsiniz veya direkt nakite çevirip satabilirsiniz. Örnek veriyorum bir oyun mağazada 3000TL ise 2. el sarı sitede o oyunun CD'si zaten 2000-2500TL aralığında geziyor böyle böyle çok cüzi tutarlara getirebilirsiniz yani alırken de indirim kovalamanıza gerek kalmıyor. Oyun fiyatlarını ben 4 senedir PS5'te oyunları böyle çevirdim. En fazla 15 saat süren oyunlara 3000TL verecek yani saate vurduğunda 1 saati 200TL'ye gelen bir oyunu oynamaya alım gücünüz varsa size koymayacaksa elbette bu dediğime takılmayın.Bende aynısını düşündüm hocam şu an Trendyol'da iki satıcı var biri fly teknolojisi biride dmr teknoloji ikisinden birini alacağım hangisi Avrupa veriyorsan ondan alırım yüksek ihtimal bakalım artık hayırlısı neyse o olur başka fikriniz varsa bana yardımcı olmanızı isterim.
Hocam Fly teknoloji özünde bildiğin bir esnaf sanırım Ankara'da mağazaları da var. Üstte dediğim gibi Asya veya Avrupa olması priz farkı hariç bir fark teşkil etmez makine aynıdır. CFI 2000 Asya bölgesi iken CFI 2016 Avrupa bölgesi model kodudur. 2016 sayı olarak daha büyük diye Avrupa cihazı daha iyi demek değil dediğim gibi. Sony'nin kendi atadığı bölge farklarını belli etmek için basit numaralar sadece. Nerede en ucuzsa oradan alın.Bu konuda sana katılıyorum o yüzden CDli alacağım 24 bin TL Trendyol'da ama korkuyorum sıkıntılı gelir diye bozul falan fly teknolojiden alacağım.
Bir de ürünün Asya Avrupa olması pek etki ediyor mı?
Hocam fly teknoloji özünde bildiğin bir esnaf sanırım Ankara'da mağazaları da var. Üstte dediğim gibi Asya veya Avrupa olması priz farkı hariç bir fark teşkil etmez makine aynıdır. CFI 2000 Asya bölgesi iken CFI 2016 Avrupa bölgesi model kodudur. 2016 sayı olarak daha büyük diye Avrupa cihazı daha iyi demek değil dediğim gibi. Sony'nin kendi atadığı bölge farklarını belli etmek için basit numaralar sadece. Nerede en ucuzsa oradan alın.
Ya Asya cihazı gönderseler bile kendim dışarıdan Power kablosu alırım o sorun teşkil etmez bence. İdefix ve tredyol arasında kararszı kaldım sence hangisi hocam. Fiyat farkı var arsında aynı satıcı olmasına rağmen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.