RETGEX Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 481 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #11 Ege Altunay dedi: Ben de EA Play ve PS Plus Deluxe veya extra alacağım. O zaman dediklerinize göre Dubai'den aldıracağım sanırım. Global versiyon oluyor bildiğim kadarıyla. O konuda bir sıkıntı yaşamam değil mi? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı derken telefonlardaki gibi kullanım süresi falan olmuyor bir tek sony garanti sıkıntısı olacak o kadar.
Ege Altunay dedi: Ben de EA Play ve PS Plus Deluxe veya extra alacağım. O zaman dediklerinize göre Dubai'den aldıracağım sanırım. Global versiyon oluyor bildiğim kadarıyla. O konuda bir sıkıntı yaşamam değil mi? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı derken telefonlardaki gibi kullanım süresi falan olmuyor bir tek sony garanti sıkıntısı olacak o kadar.
Ege Altunay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.569 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #12 RETGEX dedi: Sıkıntı derken telefonlardaki gibi kullanım süresi falan olmuyor bir tek sony garanti sıkıntısı olacak o kadar. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum hocam. Versiyon sıkıntısı vs. ondan bahsediyorum.
RETGEX dedi: Sıkıntı derken telefonlardaki gibi kullanım süresi falan olmuyor bir tek sony garanti sıkıntısı olacak o kadar. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum hocam. Versiyon sıkıntısı vs. ondan bahsediyorum.
tunafidanci Femtopat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #13 Lyc dedi: Dubaiden alın bende dubaiden aldım çok ucuz. Genişletmek için tıkla... hocam uae versiyon mu yoksa international versiyon mu aldınız ?
Lyc dedi: Dubaiden alın bende dubaiden aldım çok ucuz. Genişletmek için tıkla... hocam uae versiyon mu yoksa international versiyon mu aldınız ?
Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.244 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #14 tunafidanci dedi: Hocam uae versiyon mu yoksa international versiyon mu aldınız? Genişletmek için tıkla... Hocam iki versiyon arasında bir fark yok bildiğim kadarıyla tek fark 1 yıl garanti sanırım benimkinde 1 yıl garanti vardı.
tunafidanci dedi: Hocam uae versiyon mu yoksa international versiyon mu aldınız? Genişletmek için tıkla... Hocam iki versiyon arasında bir fark yok bildiğim kadarıyla tek fark 1 yıl garanti sanırım benimkinde 1 yıl garanti vardı.