PS5 nereden satın alınmalı?

junglepoet

Megapat
Daha fazla  
GTA 6'nın önden konsola çıkacağı haberinden sonra PS5 almaya karar verdim fakat nereden alınmalı, hangi seri numara model alınmalı? Şubat 2025 güncelliğiyle tam net bir bilgi bulamadım. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Gaming Gen TR MediaMarkt vatan gibi yerlerden alın eğer bir şey olmaz internetten sipariş edeceğim diyorsanız güvenilir satıcılardan alabilirsiniz.

Doğrusu ithalatçı garanti ilerde arıza verirse tamir veya iade sürecine gidiyorsa bilkom garantilisine gerek yok diye düşünüyorum ama böyle bir durum yoksa mecburen bilkom garantili alıcam o durumda da büyük ihtimal bilindik teknoloji firmalarından birisinden mağazadan alırım fiyat sabit 30 bin lira çoğu yerde , ama konu ithalat garantili olduğu zaman kafa karıştırıyor bir de seri numaraları varmış galiba üretim tarihi ve versiyonuna dair.

Yurtdışından alındığı zaman arıza konusu nasıl oluyor ?
Yurtdışı garantili oluyor, kargo ile yollarsın diye tahmin ediyorum. Ben Viyana'dan Media Markt'tan aldım belki burada da bir karşılığı vardır, en azından yol gösterirler.

Gel gelelim bu cihazlar gerçekten sağlam oluyor, sürekli elektrik gelip gitmedikçe veya fiziki zarar görmedikçe bozulmaz diye tahmin ediyorum.

Sonuç olarak alınacak riske fiyat farkını düşününce her türlü değecektir.

Yurtdışı garantili oluyor, kargo ile yollarsın diye tahmin ediyorum. Ben Viyana'dan Media Markt'tan aldım belki burada da bir karşılığı vardır, en azından yol gösterirler.

Gel gelelim bu cihazlar gerçekten sağlam oluyor, sürekli elektrik gelip gitmedikçe veya fiziki zarar görmedikçe bozulmaz diye tahmin ediyorum.

Sonuç olarak alınacak riske fiyat farkını düşününce her türlü değecektir.
Bilemiyorum bence de bozulacak bir cihaz değil fakat her ihtimali gözetmek lazım , ondan dolayı şuanlık bilkom PS5 olarak düşünüyorum . Eğer önerebileceğiniz ithal ps5 satıcısı varsa değerlendirebilirim.

Bilemiyorum bence de bozulacak bir cihaz değil fakat her ihtimali gözetmek lazım , ondan dolayı şuanlık bilkom PS5 olarak düşünüyorum . Eğer önerebileceğiniz ithal ps5 satıcısı varsa değerlendirebilirim.
Tercih meselesi hocam, ithalatçı yok bildiğim ama Hepsiburada üzerinden alan arkadaşlar vardı PS forumunda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı