Değişik tarzda oyunlar demişsin, oynamadıysan eğer Sony özel oyunlarını oynamanı öneririm. Her türden oyun zaten var içerisinde. Ben Uncharted'ı unutup tekrar oynamak isterdim o derece sevdiğim bir yapım. Ama bulmaca, hikaye ve maceradan hoşlanmıyorsan sarmayabilir.
Uncharted 1, 2, 3, 4, kayıp miras, Until Dawn, The Last of Us Remastered, The Last of Us Part 1, The Last of Us Part II, God of War 3, God of War: Ragnarök'tan bir önce ki oyunu, infamous: Second son, Assassin's Creed serilerinin genelini oynadım, Detroit Become Human, RDR1, RDR2, God of War chains of olympus, God of War ghost of sparta, Mafia 1 classic, Mafia trilogy, Call of Duty oyunlarının genelini oynadım, Outlast serisini komple bitirdim, Little Nightmares 1 ve 2, Blair Witch, GTA 5, Borderlands 1, 2, 3, Hitman serilerinin hepsini bitirdim, Crysis serilerini bitirdim, Skyrim Special Edition ve normal versiyonunu 2000 saate yakın oynadım, The Walking Dead Definitive Edition ve aklıma gelmeyen birçok oyunları oynayıp bitirdim.
Değişik tarzda oyunlar demişsin, oynamadıysan eğer Sony özel oyunlarını oynamanı öneririm. Her türden oyun zaten var içerisinde. Ben Uncharted'ı unutup tekrar oynamak isterdim o derece sevdiğim bir yapım. Ama bulmaca, hikaye ve maceradan hoşlanmıyorsan sarmayabilir.
Nedense bu oyunları oynadım başka tarz oyunlara yönelmek istiyorum sadece PS5'e özel olmak zorunda değil diğer platforma da açığım PS3, PSP, Nintendo Switch oyunları da önerebilirsiniz çocukça olmasın korku oyunu, gerilim ve gerçekten çok korkabilirsin dediğin oyunlar iyi gider Resident Evil serilerini bitirdim eklemeyi unuttum.