Ortam sıcaklığı nasilDostlar 2 senedir kullandığım PS5'im 1-2 saat aralığında oyun oynadığım esnada kendiliğinden kapanıyor tamamen gücü kesiyor aynı sorunu yaşayan ve çözüme ulaştıran varsa yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkür ediyorum.
Ne sıcak ne soğuk normal denilecek durumdaOrtam sıcaklığı nasil
Dostlar 2 senedir kullandığım PS5'im 1-2 saat aralığında oyun oynadığım esnada kendiliğinden kapanıyor tamamen gücü kesiyor aynı sorunu yaşayan ve çözüme ulaştıran varsa yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkür ediyorum.
Hiç bakım yapılmadı ama öyle ahım şahım bir sıcaklığa ulaşmıyor özellikle valo oynadığımda makine kapanmıyor onu farkettim saatlerce oynayabiliyorum ama last of us gibi makineyi zorlayacak oyunları açtığımda maksimum iki saat oynayabiliyorum sonrasında pat diye kapanıyor temizlik vakti gelmiş olabilir mi diye düşünmeye başladım.2 yıldır herhangi bir bakım yaptırdın mı, bilgisayar gibi macun değişimi yapılıyor diye biliyorum. Yüksek ihtimalle içindeki macun işlevini yitirmiş olabilir.
Hiç bakım yapılmadı ama öyle ahım şahım bir sıcaklığa ulaşmıyor özellikle Valorant oynadığımda makine kapanmıyor onu fark ettim saatlerce oynayabiliyorum ama Last of Us gibi makineyi zorlayacak oyunları açtığımda maksimum iki saat oynayabiliyorum sonrasında pat diye kapanıyor temizlik vakti gelmiş olabilir mi diye düşünmeye başladım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.