PS5 Slim vs PS5 Pro

PS5 Pro veya Slim almayı düşünüyorum da sizce aradaki fiyat farkını vermeye değer mi? İkinci el alacağım arada yaklaşık 7-8 bin TL fark var. Alırsam PS5 Slim'i oyunlu ve çift kollu alacağım, PS5 Pro ise tek kol ve oyunsuz. Hangisi alınır?
Eğer gerçekten sürekli oynayacaksan ve merakla Gta 6 bekliyorsan değebilir ancak 2-3 saat oynayacaksanız slim alın bana sorarsanız ikiside değil o fiyata güzel bir sistem toplamak.

Bir de PS5 Pro GTA 6'yı 4K 60 FPS oynatacak diyorlar ama Slim 30 FPS. Değer mi yani?
4k 60 olur mu bilemeyiz ama bence olur Pro'nun olayı sonuçta 4k oynamak. Ha diyelim oynatmadı yine de değer. Emin Çıtak'ın inceleme videoları var cihazı test ettiği isterseniz ona bakın. Yorumlarda cihazın baya fark ettirdiğini söyleyenler vardı. Videoda da görüntü iyi duruyordu açıkçası. 1080p'ye göre her türlü fark edecek çünkü en kötü olasılıkla native 1440p alıyorsunuz zaten geniş ekranda. 6 7k TL'ye kesin değer fark.

@Sythexz Bende şunu belirtiyim. 3. parti bazı oyunlar Slim kasada kalite modu olsa bile çamur gibi durduğu oluyordu. En iyi örnek hala Final Fantasy 7.
Pro versiyonda 60FPS, Slim kasanın 30 FPS kalite modundaki görüntüsünden bi tık daha iyiydi.

Slim kasada performans modu çoğu oyunda kötü gözlüyor. Pro versiyon enazından bu sorunu çözüyor.
Tabi 3. parti oyunlar için geçerli bu daha çok.

GTA 6'nında PS4 RDR2 durumu yaşatmasını bi tık bekliyorum doğrusu PS5 Slim için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı