HDMI ile PS5'i monitörünüze bağlayarak kullanabilirsiniz. 2 cihaz aynı anda takılı olsun isterseniz DisplayPort kısmına PC'yi, HDMI kısmına PS5'i takabilir ve geçiş yapabilirsiniz.
HDMI ile PS5'i monitörünüze bağlayarak kullanabilirsiniz. 2 cihaz aynı anda takılı olsun isterseniz DisplayPort kısmına PC'yi, HDMI kısmına PS5'i takabilir ve geçiş yapabilirsiniz.
Peki zaten aktif olarak PC'de 2 monitör kullanıyorum. Ana monitörü DP kablosu ile kullanıyorum, 2. monitör 15 senelik 60hz baya eski bir monitör VGA çıkışlı HDMI dönüştürücü ile kullanıyorum. Ben direkt HDMI kablosu ile ana monitöre PS5 bağlayacağım zaman PC kullanmak istediğimde de 2. monitörden PC, birinci monitörden PS5 aynı anda kullanabilir miyim?
Peki zaten aktif olarak PC'de 2 monitör kullanıyorum. Ana monitörü DP kablosu ile kullanıyorum, 2. monitör 15 senelik 60hz baya eski bir monitör VGA çıkışlıy HDMI dönüştürücü ile kullanıyorum. Ben direkt HDMI kablosu ile ana monitöre PS5 bağlayacağım zaman PC kullanmak istediğimde de 2. monitörden PC, birinci monitörden PS5 aynı anda kullanabilir miyim?