Çözüldü PS5 PC monitöründe kullanılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Maysterouses

Megapat
Daha fazla  
PC monitörüne PS5 taksam, PC kullanacağım zaman PC, PS5 kullanacağım zaman PS5 şeklinde kullanabilir miyim?

Eğer oluyorsa ne yapmam gerekiyor? Yardım ve yönlendirmeleriniz için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
PC monitörüne PS5 taksam, PC kullanacağım zaman PC, PS5 kullanacağım zaman PS5 şeklinde kullanabilir miyim?

Eğer oluyorsa ne yapmam gerekiyor? Yardım ve yönlendirmeleriniz için teşekkürler.
HDMI ile PS5'i monitörünüze bağlayarak kullanabilirsiniz. 2 cihaz aynı anda takılı olsun isterseniz DisplayPort kısmına PC'yi, HDMI kısmına PS5'i takabilir ve geçiş yapabilirsiniz.

HDMI ile PS5'i monitörünüze bağlayarak kullanabilirsiniz. 2 cihaz aynı anda takılı olsun isterseniz DisplayPort kısmına PC'yi, HDMI kısmına PS5'i takabilir ve geçiş yapabilirsiniz.

Çözüm
Peki zaten aktif olarak PC'de 2 monitör kullanıyorum. Ana monitörü DP kablosu ile kullanıyorum, 2. monitör 15 senelik 60hz baya eski bir monitör VGA çıkışlı HDMI dönüştürücü ile kullanıyorum. Ben direkt HDMI kablosu ile ana monitöre PS5 bağlayacağım zaman PC kullanmak istediğimde de 2. monitörden PC, birinci monitörden PS5 aynı anda kullanabilir miyim?

Peki zaten aktif olarak PC'de 2 monitör kullanıyorum. Ana monitörü DP kablosu ile kullanıyorum, 2. monitör 15 senelik 60hz baya eski bir monitör VGA çıkışlıy HDMI dönüştürücü ile kullanıyorum. Ben direkt HDMI kablosu ile ana monitöre PS5 bağlayacağım zaman PC kullanmak istediğimde de 2. monitörden PC, birinci monitörden PS5 aynı anda kullanabilir miyim?
Evet kullanabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı