PS5 Pro 7 taksitle 50 bin TL'ye alınır mı?

dr1.6

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci/ Müzisyen
Herkese selam. D&R'da vade farksız 7 taksitle alınabiliyor. Bilkom garantili 49.999 TL. Sizce alınır mı? Ya da biraz daha beklersem fiyatı daha da artabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selam. D&R'da vade farksız 7 taksitle alınabiliyor. Bilkom garantili 49.999 TL. Sizce alınır mı? Ya da biraz daha beklersem fiyatı daha da artabilir mi?
Alınmaz. Bu ürünler kolay bozulan ürünler değiller cidden 50 bin vermeye değmez. Esnaftan 30 bin TL'ye falan bulursun. Cidden bozulsa tamiri okadar tutmaz bile.

Konu ps5 pro ile ilgili o yüzden hevesini kırıp aksi bir tavsiye vermek istemiyorum ancak fiyat çok pahalı. Eğer tek istediğiniz pro modeli ise glocalzone gibi uygulamalar üzerinden veya bir tanıdık aracılığıyla yurt dışından ps5 pro almanız daha uygun olacaktır. Ps5 slim kasayi tavsiye ederim ben ancak.

Ps 5 ten pek bi farkı yok diye biliyorum. Bence düz ps 5 daha mantıklı
Performans açısından var diye biliyorum.

Alınmaz. Bu ürünler kolay bozulan ürünler değiller cidden 50 bin vermeye değmez. Esnaftan 30 bin TL'ye falan bulursun. Cidden bozulsa tamiri okadar tutmaz bile.
İthalatçı garantili olanları da düşünüyorum evet daha ucuzlar. Ancak bir sorun olduktan sonra bununla ne kadar uğraşılır bilemiyorum.

Performans açısından var diye biliyorum.

İthalatçı garantili olanları da düşünüyorum evet daha ucuzlar. Ancak bir sorun olduktan sonra bununla ne kadar uğraşılır bilemiyorum.
Performans açısından da bazı oyunlarda grafik açısından da sağlam bir fark var. Ancak diğer arkadaşların da dediği gibi yurt dışından getirtirseniz daha iyi olabilir. Yurt dışından getiren birinin eline net olarak 25.5-28bin TL'ye geliyor. Üzeri de sizin Esnafa vermek istediğiniz kar düzeyine bağlı. Fiş fatura kestiği durumda 35bin civarı oluyor ve fiş fatura kestirmeden almayın. O kadar çıkmışken Bilkom garantili olanı alsanız da haklısınız derim.

Ama bence direk yurt dışından kapalı kutu getiren birinden almak bu sayede Türkiye fiyatına 2 adet cihaz bile alabilirsiniz.

50bin TL'yi hak etmiyor. GTA 6 dışında düz PS5'i bile fazla zorlayacak bir oyun olmayacak zaten ortada. Planlara bakarsak gelecek 2 3 senede çok fazla olmayacak.

Amacım reklam değil ancak Kadıköy Kahraman'a gidip ben de taksitle almak istiyorum demiştim. 35 Bin TL'ye kendi garantisiyle birlikte 6 taksite veririm demişti. İmkan varsa Bilkom almak her zaman daha iyidir. Ayrıca Rockstar açıklama yaparak paylaştıkları fragmanın normal PS5'ten alındığını söyledi. Ben bu açıklamadan sonra Pro değil de Slim almak düşüncesindeyim.

Performans açısından da bazı oyunlarda grafik açısından da sağlam bir fark var. Ancak diğer arkadaşların da dediği gibi yurt dışından getirtirseniz daha iyi olabilir. Yurt dışından getiren birinin eline net olarak 25.5-28bin TL'ye geliyor. Üzeri de sizin Esnafa vermek istediğiniz kar düzeyine bağlı. Fiş fatura kestiği durumda 35bin civarı oluyor ve fiş fatura kestirmeden almayın. O kadar çıkmışken Bilkom garantili olanı alsanız da haklısınız derim.

Ama bence direk yurt dışından kapalı kutu getiren birinden almak bu sayede Türkiye fiyatına 2 adet cihaz bile alabilirsiniz.
1746961686806.png

Garantili kullanıcı ürünü de bulursun. Esnaf ürünü de. İlla şehrinde satış yapan esnaf vardır gider oradan testini yapar parayı verir çıkarsın. Cidden değmez okadar vermeye.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı