PS5 Pro alınır mı?

cti real

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Hâli hazırda PS5 Pro’nun 60 FPS oynatabileceği oyunları daha yüksek FPS’de oynatabilecek bir bilgisayarım var. Ancak oyunların optimizasyon sorunu, kablo dağınıklığı gibi sebeplerden sıkılıyorum. Televizyondan oyun oynamak istiyorum ayrıca. Peşin fiyatına 6 taksit ile Trendyol’da 40 bin TL civarına var. Alınır mı sizce bu imkanlar varken?

Normal ya da slim versiyonu yeterli bence.

Hâli hazırda PS5 Pro’nun 60 FPS oynatabileceği oyunları daha yüksek FPS’de oynatabilecek bir bilgisayarım var. Ancak oyunların optimizasyon sorunu, kablo dağınıklığı gibi sebeplerden sıkılıyorum. Televizyondan oyun oynamak istiyorum ayrıca. Peşin fiyatına 6 taksit ile Trendyol’da 40 bin TL civarına var. Alınır mı sizce bu imkanlar varken?
Muhtemelen ithalatçı garantili dediğiniz ürün 36k 37k ya bulursunuz ithalatçı garantili versiyonunu, ayrıca alınırmı derseniz eğer imkanınız varsa Gta 6 gibi oyunları büyük heves ile bekliyorsanız ve gerçekten günde fazla yoğun kullanıcaksanız değer ancak 2-3 saat için alınırmı sanmam eğer çok kullanmayıp Gta 6 için 60 fps yüksek beklentiniz yok ise 4k televizyonunuz yok ise slim yeterli olur.

Muhtemelen ithalatçı garantili dediğiniz ürün 36k 37k ya bulursunuz ithalatçı garantili versiyonunu, ayrıca alınır mı? Derseniz eğer imkanınız varsa GTA 6 gibi oyunları büyük heves ile bekliyorsanız ve gerçekten günde fazla yoğun kullanıcaksanız değer ancak 2-3 saat için alınır mı? Sanmam eğer çok kullanmayıp GTA 6 için 60 FPS yüksek beklentiniz yok ise 4K televizyonunuz yok ise Slim yeterli olur.

Takıldığım nokta şu 2-3 saat için neden alınmasın, Türkiye'de yaşayan birçok insanın bazen günde 1 saat boş vakti bile zor oluyor bu adam oyun oynamayı seviyorsa oyun oynamasın mı? 2-3 saat bir gün içerisinde oyuna ayırmak için gayet uzun bir vakit.

Takıldığım nokta şu 2-3 saat için neden alınmasın, Türkiye'de yaşayan birçok insanın bazen günde 1 saat boş vakti bile zor alıyor bu adam oyun oynamayı seviyorsa oyun oynamasın mı? 2-3 saat bir gün içerisinde oyuna ayırmak için gayet uzun bir vakit.
1-2 yazacağıma 2-3 yazmışım 1 saat için falan gerekli değil Pro almaya zaten kullanamayacaksa o kadar para verip almasın,2-3 saat onun dışında ideal olabilir,çok uzun bir vakit değil ayrıca 24 saat'e bakış tabii işi yok ise.

Muhtemelen ithalatçı garantili dediğiniz ürün 36k 37k ya bulursunuz ithalatçı garantili versiyonunu, ayrıca alınırmı derseniz eğer imkanınız varsa Gta 6 gibi oyunları büyük heves ile bekliyorsanız ve gerçekten günde fazla yoğun kullanıcaksanız değer ancak 2-3 saat için alınırmı sanmam eğer çok kullanmayıp Gta 6 için 60 fps yüksek beklentiniz yok ise 4k televizyonunuz yok ise slim yeterli olur.
Bilgisayarı çok kullandığım gibi onuda çok kullanacağımdan eminim. televizyon 4K HDR. Gta 6 60 fps çalıştırmalı kesinlikle.

Normal ya da slim versiyonu yeterli bence.
Yeni nesil oyunları 60 fps çalıştırmaması sıkıntı. Yüksek fps alışık olduğum için ayrıca gözlük taktığım için düşük fps gözlerimi yoruyor. GTA 6 60 fps çalışmalı kesinlikle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı