PS5 Pro beklenir mi?

TaylanCivic

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yakın zamanda kuzenim evlenecek ona ev hediyesi olarak PS5 alacaktım ama PS5 Pro'yu beklesem mi diye düşünmeye başladım. Bende Xbox Series X var kuzene de PS alıp en kötü değişerek oynarız diye düşünüyordum. Şimdi ben PS5'ya da PS5 Slim alsam ikinci el piyasası nasıldır? Hani Pro modeli çıktığında satıp yükseltme yapılabilir mi? Bir de şimdi al derseniz Slim mi tavsiye edersiniz fat kasa mı? Ürün dolarla geleceği için fiyat farkı olmayacak. Slim'lerde ısı problemi var diye duymuştum deneyeniniz var mı?

Arkadaşlar yakın zamanda kuzenim evlenecek ona ev hediyesi olarak PS5 alacaktım ama PS5 Pro'yu beklesem mi diye düşünmeye başladım. Bende Xbox Series X var kuzene de PS alıp en kötü değişerek oynarız diye düşünüyordum. Şimdi ben PS5'ya da PS5 Slim alsam ikinci el piyasası nasıldır? Hani Pro modeli çıktığında satıp yükseltme yapılabilir mi? Bir de şimdi al derseniz Slim mi tavsiye edersiniz fat kasa mı? Ürün dolarla geleceği için fiyat farkı olmayacak. Slim'lerde ısı problemi var diye duymuştum deneyeniniz var mı?
PS5 Pro 2024 sonbaharında gösterilecek İddia'ları var. O kadar bekleyemem diyorsanız PS5 alın geçin. Beklerim diyorsanız Pro alın ama bütçenizide yükseltmeniz lazım Pro model daha pahalı olur.

Beklemenizi öneririm.
Sanırım sonbahar gibi çıkış yapacak.

Türkiye'de beklenmez. Çıktığında pahalı gelir normal versiyonunu almak istersin aynı fiyata alamazsın

Şimdi ben PS5'ya da PS5 Slim alsam ikinci el piyasası nasıldır?

2. El piyasası hareketlidir rahatça satarsınız.

Hani Pro modeli çıktığında satıp yükseltme yapılabilir mi?

Bütçeniz el verirse tabii ki yükseltme yapabilirsiniz paradan haber verin yeter ki. Pro gelip gelmeyeceği belli değil ben bu nesil beklemiyorum onu da ekleyeyim.

Bir de şimdi al derseniz Slim mi tavsiye edersiniz fat kasa mı?

Şimdi al diyorum. Kasaların hepsi gayet başarılı Slim de alsanız fat de alsanız pişman olmazsınız. Hangisi ucuzsa onu alın. Bazı arkadaşlar oturma organlarından konuşarak burada Slim model alınmaz kötüdür çok ısınıyor gibi şeyler söyleyebilir onlara aldırış etmeyin. Yapılan testlere göre Slim model sadece 5-10 derece daha sıcak çalışıyor. Bunun da ne oyuna ne cihaza hiçbir etkisi yok. Hepsi çok başarılı cihazlar. Diyelim ikisi de aynı para ben fat kasa alırdım o zaman sebebi ise içinden dik tutma ayağı çıkması ve tasarımını daha çok beğenmem. Sizde hangisi ucuzsa onu alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı