PS5 Pro beklenmeli mi?

PS5 al gitsin sonuçta PS5 Pro çıksa bile neslin sonuna kadar seni idare edecek. Eğer sen daha fazla performans istiyorsan yeni çıkacak oyunlarda bekleyebilirsin.

Kolun renkli olmasına dikkat edin. Beyaz renk olan genelde eski oluyor. Sıfır kapalı kutu ürünse yapıştır geç. Asya sürümü Avrupa'dan daha iyi. 2 ayda drift olmaz.

Kolun renkli olmasına dikkat edin. Beyaz renk olan genelde eski oluyor. Sıfır kapalı kutu ürünse yapıştır geç. Asya sürümü Avrupa'dan daha iyi. 2 ayda drift olmaz.

Sıfır kapalı kırmızı, mavi, mor rengi varmış muhtemelen yurt dışından getiriyor üstüne fazla kâr koymuyor esnaf gibi fotoğrafına baktım yırtığı yok kapağın orada bantlı açılsa tekrar bantlasa belli olur diye düşünüyorum ancak renkte kararsız kaldım

Dosya Ekleri

• IMG_0456.jpeg
    129,6 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_0457.jpeg
    452,8 KB · Görüntüleme: 47

Renk çok iyi. Bende pembe var. Kozmik kırmızı gayet güzel.

Anladım sıfırdır herhalde bu fotoğraf temiz gibi geldi bana alıyorum o zaman şarj istasyonu gerekli mi bilmiyorum kabloyla takıp şarj etmek sorun olmuyor bende.

Gerek yok şarj istasyonuna hocam. Uygun fiyatlıysa alınır. Şimdiden hayırlı olsun. Sıfır ürün bu arada. Gelir gelmez gamepad testi yapın. Kutuda herhangi bir sorun yok.

Dosya Ekleri

• IMG_20231223_211311.jpg
    99,7 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…