Hâlâ ps3 alanlar var neden olmasın özel oyunlar için falan alan olurPS5 Pro çıkacakken PS4 alınır mı sizce?
Bu devirde konsol alınmazPS5 Pro çıkacakken PS4 alınır mı sizce?
PS5 Pro çıkacakken PS4 alınır mı sizce?
5 de 4 ün oyunları oynanabilir olduğu için 5 CDsiz sürüm almak uzun vadede çok daha iyi bir yatırım olacaktır.PS5 Pro çıkacakken PS4 alınır mı sizce?
5 de 4'ün oyunları oynanabilir olduğu için 5 CDsiz sürüm almak uzun vadede çok daha iyi bir yatırım olacaktır.
Arkadaşlar PS4 8000 TL iken PS5 20000'e kadar çıkıyor. Arasındaki farkı pek bilmediğim için sordum. Yani ne fark var arasında 12000 TL'lik?
Hocam biri yeni nesil diğeri eski nesil. Arada tabi dağ kadar fark var. PS4 eski nesil olduğu için daha fazla exclusive ve 3. parti oyunlar çıkmayacak. İmkanınız varsa PS5 alın.Arkadaşlar PS4 8000 TL iken PS5 20000'e kadar çıkıyor. Arasındaki farkı pek bilmediğim için sordum. Yani ne fark var arasında 12000 TL'lik?
Benim için fiyatı önemli değil arasındaki fark çok fazla değilse PS4 alacağım büyük ihtimal.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.