Arkadaşlar selam PS 5 Pro için ekstra ana olarak kullanacağım bir kol almak istiyorum. Kutudan çıkan kol misafir kolu olarak dursun diyorum. Ana kol için Astro bot veya Spider-Man editon kontrolcüleri hoşuma gitti ancak fiyatları da epey tuzlu. Bunların yanında oyunları geliyor mu acaba? Bu iki editon dışında başka bir DualSense kolu varsa önerilere açığım.
Bütçe yok hocam da bu ne böyle 80 dolar olan kol burda 7-8K PS 5 pro alacaktım düzi, burdan ekstra kol alayım diye düşünürken çıkan fiyatı görünce 30. yıl dönümü editon mı alayım diye düşünüyorum onda 2 kol var.
Sony DualSense Spider-Man 2 Edition Kablosuz PS5 Oyun Kolu (Bilkom Garantili) ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Playstation 5 Aksesuarları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
Sony DualSense Spider-Man 2 Edition Kablosuz PS5 Oyun Kolu (Bilkom Garantili) ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Playstation 5 Aksesuarları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
Hocam vergi iadesi alsak 35 Bin tlye patlıyor sadece. Filnandiya'ya gidecek ablam 25.5 vergi var 956 euro falan oluyor dediğiniz gibiyse de iyi valla 6 falan çıkarsa satarım.
Bütçe yok hocam da bu ne böyle 80 dolar olan kol burda 7-8K PS 5 pro alacaktım düzi, burdan ekstra kol alayım diye düşünürken çıkan fiyatı görünce 30. yıl dönümü editon mı alayım diye düşünüyorum onda 2 kol var.
Hocam vergi iadesi alsak 35 bin TL'ye patlıyor sadece. Filnandiya'ya gidecek ablam 25.5 vergi var 956 euro falan oluyor dediğiniz gibiyse de iyi vallahi 6 falan çıkarsa satarım.