PS5 Pro için DualSense önerisi

elegiac

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Arkadaşlar selam PS 5 Pro için ekstra ana olarak kullanacağım bir kol almak istiyorum. Kutudan çıkan kol misafir kolu olarak dursun diyorum. Ana kol için Astro bot veya Spider-Man editon kontrolcüleri hoşuma gitti ancak fiyatları da epey tuzlu. Bunların yanında oyunları geliyor mu acaba? Bu iki editon dışında başka bir DualSense kolu varsa önerilere açığım.

Bütçeye göre aşağıya bazı öneriler bırakıyorum.

30. yıl versiyonu öneririm ileride değerli olacak. Koleksiyonluk parça olacak.

Bütçeye göre aşağıya bazı öneriler bırakıyorum.

30. yıl versiyonu öneririm ileride değerli olacak. Koleksiyonluk parça olacak.
Hocam vergi iadesi alsak 35 Bin tlye patlıyor sadece. Filnandiya'ya gidecek ablam 25.5 vergi var 956 euro falan oluyor dediğiniz gibiyse de iyi valla 6 falan çıkarsa satarım.

Bütçe yok hocam da bu ne böyle 80 dolar olan kol burda 7-8K PS 5 pro alacaktım düzi, burdan ekstra kol alayım diye düşünürken çıkan fiyatı görünce 30. yıl dönümü editon mı alayım diye düşünüyorum onda 2 kol var.
Yani 30. yıl özel versiyonunu alırsan ileride koleksiyoncuya fazla fiyata satma imkanın da var.

Hocam vergi iadesi alsak 35 bin TL'ye patlıyor sadece. Filnandiya'ya gidecek ablam 25.5 vergi var 956 euro falan oluyor dediğiniz gibiyse de iyi vallahi 6 falan çıkarsa satarım.

Vergi iadesi ile 35 bine geliyorsa iyi değil hocam 33-35 bin civarına burada satan konsolcular var. Ama tabii ki 50 bine almaktan iyidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı