PS5 Pro için monitör önerisi

• Konuyu başlatan mmete
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 792
Hocam son olarak şu monitörü buldum 4K 144Hz 1ms biraz bütçemi aşıyor ama değer mi?

Revize edilmediyse alınabilecek iyi monitörlerden birisi. Gigabyte bazen modelleri değiştirebiliyor. Bu modelde böyle bir sorun var mı bilmiyorum.

İncelemesi de burada var.

Revize edilmediyse alınabilecek iyi monitörlerden birisi. Gigabyte bazen modelleri değiştirebiliyor. Bu modelde böyle bir sorun var mı bilmiyorum.

İncelemesi de burada var.
hocam sende ps5 pro olsaydı hangi monitörü tercih ederdin

Hocam sende PS5 Pro olsaydı hangi monitörü tercih ederdin.

Muhtemelen oyun için attığınızı tercih ederdim. Eğer dizi, film vs izlemeye daha çok önem veriyorsam G65B düşünürdüm. Konsolda FPS kısıtlaması olduğu için G65B dezavantajı duruma düşüyor. Zaten 240 FPS kullanamıyorsam 4K daha mantıklı. Ben dizi, film vs için yüksek kontrastı tercih ederim. Oyun için çözünürlüğü tercih ederim. Bir de dediğiniz gibi HDMI 2.1 desteklemesi de artı yazar bu monitöre. Genel olarak zaten gayet iyi gözüküyor. Eksileri göze batsaydı 4K'den vazgeçerdim. Bunda gözüme çarpan büyük bir eksi görmedim hatta aksine gayet iyi gözüküyor. PS5 Pro ile daha uyumlu ayrıca.

Konsollar için üretilen monitörleri hiç araştırmadım ama, fiyatları da göz önüne alırsak bu bütçede daha iyisi yok gibi geldi bana.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı