PS5 Pro vs 4070 Super sistem

%40 ve %45´orasnında artış demek, PS5Pro´yu 4K 60 için uygun hale getiriyor. PS5´de RX 7700 XT olsaydı 4K 60 FPS oynardın. Ayrıca PS5Pro. PS5´e kıyasla daha iyi optimize edilmesi bekleniyor. Yani evet 4K 60FPS verebilecek.

Evet sistemin siparişini verdim sabah yorumunuz da içimi rahatlattı Hocam. Teşekkürler. PC'den devam edeyim ben en iyisi.

GTA 5 NPC vs Cyberpunk, Hogwarts Legacy ve AC Valhalla gibi oyunları kıyaslarsanız neden tuttuğunu anlamak zor değil. GTA 5 oynarken rastgele çıkan görev veya karşılaştığın herhangi bir şey detaylı veya uğraşılmış hissettiriyor. Merak unsuru uyandırıyor. Aynısını 10 yıl sonra çıkan oyunlara bakıyoruz cansız ruhsuz NPC'ler. Gta serisinin açık dünyası dolu ve çeşitli.

Her yeni GTA çıktığında yapay zeka anlamında döneminin zirvesinde oluyor. RDR2 üstüne koyabilirlerse yine devrim niteliğinde oyun olacağını düşünüyorum.

ee sonuçta 2milyar DÖLAR yapsınlar bir şeyler.

2K bir monitör alacaksanız PS5 yeterli olur, ama isterseniz maximum performans. PS5Pro alabilirsiniz.

Zaten 1 hafta sonra elime 4070 Super sistemim geçecek. QHD de iyi iş yapacağını düşünüyorum. Dediğim gibi yanına elbet bir konsol alacağım fakat şu an deği.

4k 60fps ama her şey en düşük ayarda, o zaman ne anladım bu işten. Ondan fazlasını bu ekran kartı zaten yapabilecek güçte.

Oyun yok Spider-Man 2 diyorsan PC versiyonu bile geldi PS5 Pro alınmaz 4070 PS5 Pro'yu 5'e falan katlar.

Detaycılığa lafım yok ama oynanışları çok kötüdür Rockstar oyunlarının. Zaten herkes burada topa vurur. Çünkü aşırı kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…