PS5 Pro vs 4070 Super sistem

Kullanılan GPU'nun %40-45 kadar daha iyi olduğu söyleniyor.

PS 5'ten daha güçlü olacağı aşikar ama yine de 4070 Super'den daha fazla performans göstereceğini düşünmüyorum ki işin içine bir de Ray Tracing girince NVIDIA'nın çok daha önde olduğu aşikar.

PS 5'te benzer vaatlerle ortaya çıkmıştı ama kalite modunda 30 FPS yakalayaman bir cihaz oldu.

%40 ve %45´orasnında artış demek, PS5Pro´yu 4K 60 için uygun hale getiriyor. PS5´de RX 7700 XT olsaydı 4K 60 FPS oynardın. Ayrıca PS5Pro. PS5´e kıyasla daha iyi optimize edilmesi bekleniyor. Yani evet 4K 60FPS verebilecek.

Hocam 6 ay kadar önce PS5 alarak PlayStation oyunlarını oynamaya başladım. Ondan öncesi hep PC ile oynuyordum. PS oyunları pahalı olduğu için tek seferde 10-15 oyun alıp oynayacaklarımı oynayıp zamanla satarak ilerledim. Bugüne kadar da PS5 Pro'yu heyecanla bekliyordum çünkü asıl yüksek grafikli oyunları onda oynarım gibi düşünüyordum ama şaka gibi RTX4060 ayarında bir şey çıkardılar ve onun Türkiye'ye gelişi muhtemelen 35bin TL civarında olacaktır. O paraya mis gibi bir masaüstü alınır.

Elinde PS5 var ne yapacaksın dersen de, oynamak için beklediğim oyunları bitirip cihazı da satacağım ve PC'de kaldığım yerden devam edeceğim. PlayStation'ın en güzel avantajı benim için oyun kaldırmadı etme gibi bir derdi olmamasıydı, ama yüksek özellikli bir PC ile de zaten bu dertten kurtulabilirsiniz. 4070 Super sistem demişsiniz yani zaten, gerçekten 2 dakika düşünmeden PC alırdım şu anda elimde PS5 ve beklettiğim oyunlar olmasa. Ki onlar da 1-2 seneye PC'ye gelecekler.

Evet sistemin siparişini verdim sabah yorumunuz da içimi rahatlattı Hocam. Teşekkürler. PC'den devam edeyim ben en iyisi.

Hocam açıkçası GTA 6 diye ölmüyorum. Elbet PS alacağım PC'nin yanına. Ama Slim mi olur promu olur oan maddiyata göre değerlendireceğim.

2K bir monitör alacaksanız PS5 yeterli olur, ama isterseniz maximum performans. PS5Pro alabilirsiniz.

Açıkçası GTA 6 neden insanları heyecanlandırıyor hiç anlamış değilim. Sanki GTA V çok güzel bir oyunda. Sadece Online için oynuyorlar. Adamakıllı bitiren bile oyun satışlarına göre çok ama çok az.

Hype'e kapılmayın ve buna göre planda yapılmayın. 20 yıldır oyunlarında hep aynı oynanış tarzını getirmiş ve asla değiştirmemiş bir firma yani.

GTA 5 NPC vs Cyberpunk, Hogwarts Legacy ve AC Valhalla gibi oyunları kıyaslarsanız neden tuttuğunu anlamak zor değil. GTA 5 oynarken rastgele çıkan görev veya karşılaştığın herhangi bir şey detaylı veya uğraşılmış hissettiriyor. Merak unsuru uyandırıyor. Aynısını 10 yıl sonra çıkan oyunlara bakıyoruz cansız ruhsuz NPC'ler. Gta serisinin açık dünyası dolu ve çeşitli.

Her yeni GTA çıktığında yapay zeka anlamında döneminin zirvesinde oluyor. RDR2 üstüne koyabilirlerse yine devrim niteliğinde oyun olacağını düşünüyorum.

GTA 5 NPC vs Cyberpunk, Hogwarts Legacy ve AC Valhalla gibi oyunları kıyaslarsanız neden tuttuğunu anlamak zor değil. GTA 5 oynarken rastgele çıkan görev veya karşılaştığın herhangi bir şey detaylı veya uğraşılmış hissettiriyor. Merak unsuru uyandırıyor. Aynısını 10 yıl sonra çıkan oyunlara bakıyoruz cansız ruhsuz NPC'ler. GTA serisinin açık dünyası dolu ve çeşitli.

Her yeni GTA çıktığında yapay zeka anlamında döneminin zirvesinde oluyor. RDR2 üstüne koyabilirlerse yine devrim niteliğinde oyun olacağını düşünüyorum.

ee sonuçta 2milyar DÖLAR yapsınlar bir şeyler.

%40 ve %45´orasnında artış demek, PS5Pro´yu 4K 60 için uygun hale getiriyor. PS5´de RX 7700 XT olsaydı 4K 60 FPS oynardın. Ayrıca PS5Pro. PS5´e kıyasla daha iyi optimize edilmesi bekleniyor. Yani evet 4K 60FPS verebilecek.
4k 60fps ama her şey en düşük ayarda, o zaman ne anladım bu işten. Ondan fazlasını bu ekran kartı zaten yapabilecek güçte.

GTA 5 NPC vs Cyberpunk, Hogwarts Legacy ve AC Valhalla gibi oyunları kıyaslarsanız neden tuttuğunu anlamak zor değil. GTA 5 oynarken rastgele çıkan görev veya karşılaştığın herhangi bir şey detaylı veya uğraşılmış hissettiriyor. Merak unsuru uyandırıyor. Aynısını 10 yıl sonra çıkan oyunlara bakıyoruz cansız ruhsuz NPC'ler. Gta serisinin açık dünyası dolu ve çeşitli.

Detaycılığa lafım yok ama oynanışları çok kötüdür Rockstar oyunlarının. Zaten herkes burada topa vurur. Çünkü aşırı kötü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı