Kötü değil bir seçeneğin oluyor en azından.Kırılmadıysa korsanı bir seçenek olarak sunmanın mantığı, tutarlı yanı yok. 15 20 yıllık oyunları oynamak isteyen buyursun indirsin.
Hocam emulatorden FIFA oynamadıysanız lütfen öneride bulunmayın. 40bin lira verdiğim sistemde bu grafiklerle oyun oynamazdım.Kötü değil bir seçeneğin oluyor en azından.
@yesososo hocam iyi de birçok oyun çıktığı gün de kırılıyor ve oynanıyor. Hatta çoğu sizin o listedeki oyunlardan da çok ama çok güzel zaten. 10 - 15 yıl biraz abartı yani. Çok dayanağı olmayan bir şey.
Hayırlı olsun hocam sizlere. PS5 Pro rezalet ile çıktı. Umarım teknoloji konusunda şansınız yaver gider ve uzun yıllar kullanırsınız.İşte bak onun keyfi ayrı olur. Sistem gelsin de ağlatacağım. Daha iyileri sizlerin olsun <3
Hocam sen kendinin bulundugu bir noktadasin tek.Hocam emulatorden FIFA oynamadıysanız lütfen öneride bulunmayın. 40bin lira verdiğim sistemde bu grafiklerle oyun
Hocam emulatorden FIFA oynamadıysanız lütfen öneride bulunmayın. 40bin lira verdiğim sistemde bu grafiklerle oyun oynamazdım.
Hayırlı olsun hocam sizlere. PS5 Pro rezalet ile çıktı. Umarım teknoloji konusunda şansınız yaver gider ve uzun yıllar kullanırsınız.
Hocam emulatorden FIFA oynamadıysanız lütfen öneride bulunmayın. 40bin lira verdiğim sistemde bu grafiklerle oyun oynamazdım.
Hayırlı olsun hocam sizlere. PS5 Pro rezalet ile çıktı. Umarım teknoloji konusunda şansınız yaver gider ve uzun yıllar kullanırsınız.
Bugün 7500F ve RTX 4070 Super'li sistem dizdim 40K'ya sıfır ve Inventus'dan. PS5 Pro duyurulmuş aldığım sırada. PC için Slim'den vazgeçmiştim. Sizce sistem iptal edip PS5 Pro almaya ve beklemeye değer mi?
Hocam konunuzu çok amacından saptırmamak adına bu konu için son mesajımı yazayım. 3050'li laptop (en ucuz gaming laptop) ya da PS3 / PS4 kırana ya da eskiden kalan GTX serisi ekran kartı olan adama bir şey demem zaten. 40 50bin gibi asgari ücretin 3 4 katı meblağ'lar veriliyorsa bir konsola ya da bilgisayara bi zahmet korsan oynanmasın lütfen.Hocam öncelikle korsan oyun oynamıyorum ve desteklemiyorum da sadece oynayan ve indiren insana karşı gelemiyorum. Çünkü insanları buna ittiler. 17 18 yaşında okuyan bir genç nasıl olacak da oyun başı 2 bin TL verecek bir oyuna. Veyahut evli çocuk yetiştiren veya bebeği olan birisi. Yani demek istediğim kendimizden önce bizi bu duruma getirenleri sorgulamaliyiz. Son olarak da hayatımda hiç korsan oyun oynamadım. 40k para verdiğim sistemi şahsen bu riske atmam ama atana da bir şey diyemem.
Sorunuzu cevaplayım. PS5 Pro'nun bir meziyetini ya görmedik ya da henüz fark etmedik. GPU %40 geliştirilmiş diyor. Belki çok iyi performans verecek ama nerede, hangi oyunda?Hocam mesajım gitmemiş son yazdığım tekrar yazayım size göre mantıklı tercih hangisi olurdu 4070 Super PC mi PS5 Pro mu merak ediyorum da.
Hocam konunuzu çok amacından saptırmamak adına bu konu için son mesajımı yazayım. 3050'li laptop (en ucuz Gaming laptop) ya da PS3 / PS4 kırana ya da eskiden kalan GTX serisi ekran kartı olan adama bir şey demem zaten. 40 50bin gibi asgari ücretin 3 4 katı meblağ'lar veriliyorsa bir konsola ya da bilgisayara bir zahmet korsan oynanmasın lütfen.
Sorunuzu cevaplayım. PS5 Pro'nun bir meziyetini ya görmedik ya da henüz fark etmedik. GPU %40 geliştirilmiş diyor. Belki çok iyi performans verecek ama nerede, hangi oyunda?
Tanıtımda bile gösterdikleri oyunlar 2020 yılında PS4'e çıkış yapan oyunlar. PS4 fat (2015 2016) bile aynı oyunları oynatıyor. Grafik karşılaştırması olarak gösterdikleri kulübenin camlarının flu olması o kadar önemsiz bir detay ki bir de Zoom yapıp göstermişler. TLOU2'yi PS4 fat kasa da bitirmiştim ben.
Oyun içerisinde hikayeyi düşünürken, atmosferin içindeyken böyle küçük şeylere takılmamak lazım. 800 saat 800*600 çözünürlükte 22 FPS GTAV Online oynadım ben.
Eki Görüntüle 2307802Eki Görüntüle 2307803
4070s olan sistemi aldınız diye biliyorum ben, gayet güzel seçim. Hayırlı olsun.
PS5 Pro duz PS5'e gore %40 daha gucluyse 4060 performansı bıle vermeyecektır. Ustune 4060 da Frame Generation olayı var. 4070 Super 4060'dan neredeyse 2 kat daha ıyı performans verıyor. Yanı aralarında daglar kadar fark olacaktır. PS5 Pro'nun 4K da her oyunu Ultra modda calıstırması bence hayal cıkacak. Duz PS5 de sozde 8K oyun oynatacaktı gorduk. 4070 Super degıl 4060 bıle alsan daha ıyı bu durumda PS5 Pro'dan.
Aynen DLSS 3 ve Ray tracing ile 2K'da frna olmaz, Ray Tracing kapar ve 4K'yi bile zorlar DLSS 3 ile.100 de 100 katılıyorum. Tamamen reklam stratejisi. Bunu hep yapıyor Sony. Bana kalsa bende 45k PS5 Pro'ya vereceğime gider 25k ya AM5 4060 sistem dizerim. Kısacası PC her konuda oyun için en iyi araç şu anda ve bu böyle kalacak hep. O özgürlüğü hiçbir cihaz veremez. Biz de PC'den devam edeceğiz her zamanki gibi. Aşırı PS almak isteyenler de eğer pcleri varsa diyorum çünkü yoksa önce PC alınmalı. Ardından Slim alabilirler.