Hocam konunuzu çok amacından saptırmamak adına bu konu için son mesajımı yazayım. 3050'li laptop (en ucuz Gaming laptop) ya da PS3 / PS4 kırana ya da eskiden kalan GTX serisi ekran kartı olan adama bir şey demem zaten. 40 50bin gibi asgari ücretin 3 4 katı meblağ'lar veriliyorsa bir konsola ya da bilgisayara bir zahmet korsan oynanmasın lütfen.
Sorunuzu cevaplayım. PS5 Pro'nun bir meziyetini ya görmedik ya da henüz fark etmedik. GPU %40 geliştirilmiş diyor. Belki çok iyi performans verecek ama nerede, hangi oyunda?
Tanıtımda bile gösterdikleri oyunlar 2020 yılında PS4'e çıkış yapan oyunlar. PS4 fat (2015 2016) bile aynı oyunları oynatıyor. Grafik karşılaştırması olarak gösterdikleri kulübenin camlarının flu olması o kadar önemsiz bir detay ki bir de Zoom yapıp göstermişler. TLOU2'yi PS4 fat kasa da bitirmiştim ben.
Oyun içerisinde hikayeyi düşünürken, atmosferin içindeyken böyle küçük şeylere takılmamak lazım. 800 saat 800*600 çözünürlükte 22 FPS GTAV Online oynadım ben.
Eki Görüntüle 2307802Eki Görüntüle 2307803
4070s olan sistemi aldınız diye biliyorum ben, gayet güzel seçim. Hayırlı olsun.