PS5 Pro vs PS5

PS5 Pro hakkındaki düşüncelerinizi yazın.
Frame Generation getirip "bakın 60FPS standart olacak, 800 Euro ödeyin öhö" diyecek kadar küçülmüş, vizyonsuzlaşmış Sony göreceğim hiç aklıma gelmezdi. PS5 Pro tam bir fiyasko ve PlayStation rekabetsiz ortamda ahkam kesiyor. Bana kalırsa PS3'ten sonra hiçbir gelişim göstermedi. Başındaki lavuk gitmeden de düzelmeyecek.

Valla ben ps5 sipariş verdim. Her şeyi geçtim 50k + para vs vermek akıl işi gelmiyor bana artık. İnanılmaz uçurum fark performans olacağınıda ben düşünmüyorum. En azından maddi açıdan... Ancak ps6 vs çıkarsa o fark yaratabilir. F/P olarak bakacaksak kesinlikle ps5 derim. Benim de ps5 pro aklıma gelmedi değil. Bu fiyatlar saçmalık...

Frame Generation getirip "bakın 60FPS standart olacak, 800 Euro ödeyin öhö" diyecek kadar küçülmüş, vizyonsuzlaşmış Sony göreceğim hiç aklıma gelmezdi. PS5 Pro tam bir fiyasko ve PlayStation rekabetsiz ortamda ahkam kesiyor. Bana kalırsa PS3'ten sonra hiçbir gelişim göstermedi. Başındaki lavuk gitmeden de düzelmeyecek.
Frame Generation da olacak demediler. Upscale teknolojisi gelecek DLSS gibi bir şey.

PS5 Pro tam bir para tuzağı ghost of yotei kim bilir ne zaman çıkar başka özel oyun yok astrobot için 40-50k kimse vermez zaten Spider-Man 2 Last of Us 2 falan 1 veya 2 yıla PC'ye gelecek kesin elde sadece GTA 6 var o da ertelenir mi çıkar mı meçhul illa konsol olsun diyorsan PS5 Slim al bak keyfine.

ps5 pro gta 6 4k 60 fps oynatmak için ama daha gta 6 çıkmadı çıksa bile normal ps5 de rahatça 4k olmamasa da oynayabileceğinizi umuyorum oyun çıkmadan ona göre konsol yapmak fiyatı uçurmak tek kelimeyle para işi.

Başlık garip olmuş, konuyla alakasız. PS5 Pro 800 euro'ya hayatta alınmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı