AFAN
Hectopat
Satıcı farkı var, benim attığım daha bilinen ve güvenilir bir satıcı. Arkadaşın attığı linkteki satıcıyı bilmiyorum.
İdefix güvenilir mi?
Satıcı farkı var, benim attığım daha bilinen ve güvenilir bir satıcı. Arkadaşın attığı linkteki satıcıyı bilmiyorum.
İdefix güvenilir mi?
Evet, satıcı dediğim idefix değil zaten. Amazon linkindekini Amazon satmıyor örneğin, rastgele bir satıcı satıyor. İdefixteki fly Technology satıcısı güvenilir.
Kafkasda yazıyor satıcıda.
![]()
Sony PS5 Pro 2 TB Oyun Konsolu - idefix
Sony PS5 Pro 2 TB Oyun Konsolu ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Playstation 5 Konsolları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
![]()
Sony PS5 Pro 2 TB Oyun Konsolu - idefix
Sony PS5 Pro 2 TB Oyun Konsolu ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Playstation 5 Konsolları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Vallahi hocam anlamadım, attığım link düzgün gitmiyor. Kafkasda olan gidiyor nedenini çözemedim. Akakçe'ye girersen orada fly Technology olanı görebilirsin.
Alttan seçtim hocam satıcıyı çekiyorum bir sıkıntı yoksa.
Alabilirsin hocam.
Her yer bonusa taksit yaparken bu yapmıyor amazona yonelmek zorundayım galiba![]()
Hepsiburada'da fly Technology var 43K orada da. Orası taksit yapıyorsa oradan da alabilirsin.
Boşuna fazla verme, satıcı amazon değil o üründe. Diğerlerinden farkı yok. Kafkasda iyi bir satıcı idefix ve diğer sitelerde de var.Bunda sıkıntı yoksa çekiyorum hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.