PS5 Pro vs Steam Deck OLED

Adonis31

Hectopat
Daha fazla  
İthalatçı garantili PS5 Pro ve Steam Deck oled Sizce hangi konsol daha mantıklı? Evde kullanacağım fakat havalar ısındı, balkonda salonda elde oyun oynamak daha eğlenceli olabilir gibi. Ne onerirsiniz acaba?

Son düzenleme:
İthalatçı garantili PS5 Pro ve Steam Deck ilde. Sizce hangi konsol daha mantıklı? Evde kullanacağım fakat havalar ısındı, balkonda salonda elde oyun oynamak daha eğlenceli olabilir gibi. Ne onerirsiniz acaba?
Hali hazırda PC oyuncusu ve Steam'de oyuna sahipseniz ozaman Steam Deck ama PS kullanıcısı veya ilk defa bu işlere girecekseniz PS5 Pro daha tercih edilebilir kalır.

Tabi oyun fiyatlarına göre Steam Deck gene avantajlı ama pil durumu ve performans'ı PS5 Pro'ya göre onu zayıf kılıyor. Dışarıya veya tatile filan gidiyorsanız sık sık, laptoptan bile daha kârlı tabi.
Fazlasıyla size kalmış bir durum.

Halihazırda PC oyuncusu ve Steam'de oyuna sahipseniz o zaman Steam Deck ama PS kullanıcısı veya ilk defa bu işlere girecekseniz PS5 Pro daha tercih edilebilir kalır.

Tabii oyun fiyatlarına göre Steam Deck gene avantajlı ama pil durumu ve Performans'ı PS5 Pro'ya göre onu zayıf kılıyor. Dışarıya veya tatile filan gidiyorsanız sık sık laptoptan bile daha kârlı tabii.
Fazlasıyla size kalmış bir durum.

PC vardi Steam'de 200'den fazla oyun var fakat satım ekran kartını işte ya o parayla deck OLED alacağım ya da PS5 Pro çok tatile gitmem ama gidince can sıkıntısını alabilir gibi.

Çok iki farklı ürün birisi el konsolu diğeri ise bir TV ya da monitöre ihtiyaç duyacağınız konsol.

Hocam farkındayım ama gene de fikir almak istedim.

PC vardi Steam'de 200'den fazla oyun var fakat satım ekran kartını işte ya o parayla deck OLED alacağım ya da PS5 Pro çok tatile gitmem ama gidince can sıkıntısını alabilir gibi.
Şahsen internetim iyi bir yayın yapabildiği için telefon ve gamepad ile Steam Deck deneyimi yaşıyorum ama sizin oyun açıcak PC yok dediğiniz gibi.

200'den fazla Steam oyunu varsa Steam Deck bence mantıklı olur. Ayrıca aynı Nintendo Switch gibi TV'ye bağlayıp, geniş ekran oynayabiliyorsunuz. Tabi performans kaybı bariz olur, 800P ekranda oynuyorsunuz normalde sonuçta. FSR ile 1080P olabilir.

Şahsen internetim iyi bir yayın yapabildiği için telefon ve gamepad ile Steam Deck deneyimi yaşıyorum ama sizin oyun açacak PC yok dediğiniz gibi.

200'den fazla Steam oyunu varsa Steam Deck bence mantıklı olur. Ayrıca aynı Nintendo Switch gibi TV'ye bağlayıp, geniş ekran oynayabiliyorsunuz. Tabii performans kaybı bariz olur, 800p ekranda oynuyorsunuz normalde sonuçta. FSR ile 1080p olabilir.

Peki sağ olun hocam o zaman deck OLED alayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı