Çözüldü PS5 PS Plus menüsü takılır gibi oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

uygr12

Decipat
Daha fazla  
Video olarak bırakıyorum sorunu. Dinlenme moduna alıp geri açtım daha kapa aç yapmadım.

Video bırakamadım YouTube atıp paylasayim.

Video olarak bırakıyorum sorunu. Dinlenme moduna alıp geri açtım daha kapa aç yapmadım.

Video bırakamadım YouTube atıp paylasayim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Çözüm
Cidden dün yanlışlıkla fişten çektim ondan sonra olmaya başladı bikac gün öncede yanlışlıkla çektim fişten kapatmadan oyunlarda bişey olmuyor ama
Evet sık sık elektrik kesintisi yüzünden arayüz yavaşlar. Zamanla toplar kendini. Sebebini öğrenmiş oldunuz. Çözüm işaretlerseniz memnun olurum.
Oyunlarda bir problem yoksa sıkıntı yapmaya gerek yok bence bende de arada sırada hatalar olabiliyor.

Fazla elektrik kesilmesi gibi durum yaşadınız mı? Yazılımsal bir durum gibi duruyor. Oyun performansında negatif bir durum yoksa önemsemeyin.
Cidden dün yanlışlıkla fişten çektim ondan sonra olmaya başladı bikac gün öncede yanlışlıkla çektim fişten kapatmadan oyunlarda bişey olmuyor ama

Evet sık sık elektrik kesintisi yüzünden arayüz yavaşlar. Zamanla toplar kendini. Sebebini öğrenmiş oldunuz. Çözüm işaretlerseniz memnun olurum.

Çözüm
Anladım bikac gün içinde 2 defa oldu zaten kendi kendine yada yeni sistem yazılımı ile düzelir mi yani

Evet elektrik kesintisi veya prizden çekme olmazsa 2-3 haftaya toplar cihaz gerek güncellemesi ile gerekse kendi kendine.
Tamam teşekkürler

Fazla elektrik kesilmesi gibi durum yaşadınız mı? Yazılımsal bir durum gibi duruyor. Oyun performansında negatif bir durum yoksa önemsemeyin.
Cidden dediğiniz gibi de düzeldi bikac haftada sorun yok şuan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…