uygr12 Decipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.691 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #1 Video olarak bırakıyorum sorunu. Dinlenme moduna alıp geri açtım daha kapa aç yapmadım. Video bırakamadım YouTube atıp paylasayim. uygr12 dedi: Video olarak bırakıyorum sorunu. Dinlenme moduna alıp geri açtım daha kapa aç yapmadım. Video bırakamadım YouTube atıp paylasayim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 18 Ağustos 2024
Video olarak bırakıyorum sorunu. Dinlenme moduna alıp geri açtım daha kapa aç yapmadım. Video bırakamadım YouTube atıp paylasayim. uygr12 dedi: Video olarak bırakıyorum sorunu. Dinlenme moduna alıp geri açtım daha kapa aç yapmadım. Video bırakamadım YouTube atıp paylasayim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Çözüm K K KİNGSEMİH 18 Ağustos 2024 uygr12 dedi: Cidden dün yanlışlıkla fişten çektim ondan sonra olmaya başladı bikac gün öncede yanlışlıkla çektim fişten kapatmadan oyunlarda bişey olmuyor ama Genişletmek için tıkla... Evet sık sık elektrik kesintisi yüzünden arayüz yavaşlar. Zamanla toplar kendini. Sebebini öğrenmiş oldunuz. Çözüm işaretlerseniz memnun olurum.
uygr12 dedi: Cidden dün yanlışlıkla fişten çektim ondan sonra olmaya başladı bikac gün öncede yanlışlıkla çektim fişten kapatmadan oyunlarda bişey olmuyor ama Genişletmek için tıkla... Evet sık sık elektrik kesintisi yüzünden arayüz yavaşlar. Zamanla toplar kendini. Sebebini öğrenmiş oldunuz. Çözüm işaretlerseniz memnun olurum.
denizcetinkaya Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 343 Çözümler 6 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #2 Oyunlarda bir problem yoksa sıkıntı yapmaya gerek yok bence bende de arada sırada hatalar olabiliyor. Artı 0 Eksi
Oyunlarda bir problem yoksa sıkıntı yapmaya gerek yok bence bende de arada sırada hatalar olabiliyor.
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.818 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #3 Fazla elektrik kesilmesi gibi durum yaşadınız mı? Yazılımsal bir durum gibi duruyor. Oyun performansında negatif bir durum yoksa önemsemeyin. Artı 0 Eksi
Fazla elektrik kesilmesi gibi durum yaşadınız mı? Yazılımsal bir durum gibi duruyor. Oyun performansında negatif bir durum yoksa önemsemeyin.
KS KS uygr12 Decipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.691 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #4 KİNGSEMİH dedi: Fazla elektrik kesilmesi gibi durum yaşadınız mı? Yazılımsal bir durum gibi duruyor. Oyun performansında negatif bir durum yoksa önemsemeyin. Genişletmek için tıkla... Cidden dün yanlışlıkla fişten çektim ondan sonra olmaya başladı bikac gün öncede yanlışlıkla çektim fişten kapatmadan oyunlarda bişey olmuyor ama Artı 0 Eksi
KİNGSEMİH dedi: Fazla elektrik kesilmesi gibi durum yaşadınız mı? Yazılımsal bir durum gibi duruyor. Oyun performansında negatif bir durum yoksa önemsemeyin. Genişletmek için tıkla... Cidden dün yanlışlıkla fişten çektim ondan sonra olmaya başladı bikac gün öncede yanlışlıkla çektim fişten kapatmadan oyunlarda bişey olmuyor ama
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.818 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #5 uygr12 dedi: Cidden dün yanlışlıkla fişten çektim ondan sonra olmaya başladı bikac gün öncede yanlışlıkla çektim fişten kapatmadan oyunlarda bişey olmuyor ama Genişletmek için tıkla... Evet sık sık elektrik kesintisi yüzünden arayüz yavaşlar. Zamanla toplar kendini. Sebebini öğrenmiş oldunuz. Çözüm işaretlerseniz memnun olurum. Artı 0 Eksi Çözüm
uygr12 dedi: Cidden dün yanlışlıkla fişten çektim ondan sonra olmaya başladı bikac gün öncede yanlışlıkla çektim fişten kapatmadan oyunlarda bişey olmuyor ama Genişletmek için tıkla... Evet sık sık elektrik kesintisi yüzünden arayüz yavaşlar. Zamanla toplar kendini. Sebebini öğrenmiş oldunuz. Çözüm işaretlerseniz memnun olurum.
KS KS uygr12 Decipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.691 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #6 KİNGSEMİH dedi: Evet sık sık elektrik kesintisi yüzünden arayüz yavaşlar. Zamanla toplar kendini. Sebebini öğrenmiş oldunuz. Çözüm işaretlerseniz memnun olurum. Genişletmek için tıkla... Anladım bikac gün içinde 2 defa oldu zaten kendi kendine yada yeni sistem yazılımı ile düzelir mi yani Artı 0 Eksi
KİNGSEMİH dedi: Evet sık sık elektrik kesintisi yüzünden arayüz yavaşlar. Zamanla toplar kendini. Sebebini öğrenmiş oldunuz. Çözüm işaretlerseniz memnun olurum. Genişletmek için tıkla... Anladım bikac gün içinde 2 defa oldu zaten kendi kendine yada yeni sistem yazılımı ile düzelir mi yani
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.818 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #7 uygr12 dedi: Anladım bikac gün içinde 2 defa oldu zaten kendi kendine yada yeni sistem yazılımı ile düzelir mi yani Genişletmek için tıkla... Evet elektrik kesintisi veya prizden çekme olmazsa 2-3 haftaya toplar cihaz gerek güncellemesi ile gerekse kendi kendine. Artı 0 Eksi
uygr12 dedi: Anladım bikac gün içinde 2 defa oldu zaten kendi kendine yada yeni sistem yazılımı ile düzelir mi yani Genişletmek için tıkla... Evet elektrik kesintisi veya prizden çekme olmazsa 2-3 haftaya toplar cihaz gerek güncellemesi ile gerekse kendi kendine.
KS KS uygr12 Decipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.691 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #8 KİNGSEMİH dedi: Evet elektrik kesintisi veya prizden çekme olmazsa 2-3 haftaya toplar cihaz gerek güncellemesi ile gerekse kendi kendine. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler KİNGSEMİH dedi: Fazla elektrik kesilmesi gibi durum yaşadınız mı? Yazılımsal bir durum gibi duruyor. Oyun performansında negatif bir durum yoksa önemsemeyin. Genişletmek için tıkla... Cidden dediğiniz gibi de düzeldi bikac haftada sorun yok şuan Son düzenleme: 25 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
KİNGSEMİH dedi: Evet elektrik kesintisi veya prizden çekme olmazsa 2-3 haftaya toplar cihaz gerek güncellemesi ile gerekse kendi kendine. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler KİNGSEMİH dedi: Fazla elektrik kesilmesi gibi durum yaşadınız mı? Yazılımsal bir durum gibi duruyor. Oyun performansında negatif bir durum yoksa önemsemeyin. Genişletmek için tıkla... Cidden dediğiniz gibi de düzeldi bikac haftada sorun yok şuan