PS5 şarj istasyonu almak mantıklı mı?

hebevnejs

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, PS 5 şarj istasyonu almayı düşünüyorum. 1k vermeye gerek var mı? Şarja takılı oynanamaz değil mi? Artılarıyla eksileriyle bir arkadaş anlatıp alınmalı mı alınmamalı mı açısından tavsiye verirse sevinirim. Ona göre alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
1K fazla bir para değil bence çok şık duruyor sırf dekoratif amaçla bile alınabilir.

Bu fiyata gayet uygun geldi bana da zaten de problem o değil. Mesela şarjım bitti ama oyunu oynuyordum o sırada. Oyunu yarıda bırakıp şarj olmasını beklemem lazım, bu yüzden değişik geldi.

Bende de var artlarıyla eksileriyle anlatalım.

+ Stant oldukça şık duruyor

+ Kabloya bağlı olmuyorsunuz, kolu kabloyla şarj ettiğiniz zaman PS5'in sürekli dinlenme modunda olması gerekiyor stant alırsanız PS5'i kullanmadığınız zaman gönül rahatlığıyla tamamen kapatabilirsiniz.

- Kolunuzun şarjı bittiğinde şarjda oynayamıyorsunuz beklemeniz gerekiyor.

- boş bi kolu tamamen 2 saate şarj ediyor fakat bu kablolu şarjda da böyle

Hocam PS 5 kapalıyken de takınca şarj olması çok iyiymiş. Alıyorum ben şimdi. Peki şarj olunca falan nasıl anlayabiliriz?

Hocam PS 5 kapalıyken de takınca şarj olması çok iyiymiş. Alıyorum ben şimdi. Peki şarj olunca falan nasıl anlayabiliriz?

Hocam kol şarj olurken genelde turuncu ışık yanıp söner, eğer kolda herhangi bir ışık yanmıyorsa tamamen şarj olmuş demektir, kol kendisini ayarlıyor zaten.

Bütçeyi biraz daha artırıp Bilkom garantili almanızı tavsiye ederim şikayetlerin çoğu aldıktan sonra bölümlerden birinin arızalanması. Ama satıcı güvenilir ithalatçı garantili olması önemsiz derseniz siz bilirsiniz.

Bütçeyi biraz daha artırıp Bilkom garantili almanızı tavsiye ederim şikayetlerin çoğu aldıktan sonra bölümlerden birinin arızalanması. Ama satıcı güvenilir ithalatçı garantili olması önemsiz derseniz siz bilirsiniz.
Standın içinden stand için güç kablosu çıkıyor evet ayrı bir priz gerekir hocam.
Hocam siz kaç aydır kullanıyorsunuz ? Böyle bi’ problem yaşadınız mı ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı