PS5 satıcı önerisi

Merhaba bugün PS5 sipariş edeceğim fakat hangi satıcıdan almam daha doğru olur bilmiyorum. Hepsiburada veya Trendyol üzerinden satıcı önerirsiniz memnun olurum.

30.000 TL bütçem var.
Ben Blackbox'tan almıştım. Resmi Bilkom garantili olan versiyonuydu. Hiç sıkıntı yaşamadım.

Ben Blackbox'tan almıştım. Resmi Bilkom garantili olan versiyonuydu. Hiç sıkıntı yaşamadım.
Rica etsem link atabilir misiniz göz atayım.

İkinci el kutulu garantili az kullanılmış PS, yanında 2 tane sıfır DualSense yakışır. Daha uyguna gelir.
Hocam böyle bir ürün buldum bilkom garantili değil fakat bayağı uyguna geliyor.

Bilkom garantili tek cihaz 36k ya denk geliyor itahatçı da +1 kol ve şarj standı ile 30k civarı sizce hangisi daha mantıklı olur?

Hocam böyle bir ürün buldum Bilkom garantili değil fakat bayağı uyguna geliyor.

Evet öyle, Bilkom ile ithalatçı farkı çok var. İthalatçı dükkan garantisi gibi hocam. O yüzden kullanılmış vs gönderen satıcılar da oluyor.

Merhaba bugün PS5 sipariş edeceğim fakat hangi satıcıdan almam daha doğru olur bilmiyorum. Hepsiburada veya Trendyol üzerinden satıcı önerirsiniz memnun olurum.

30.000 TL bütçem var.

Evet öyle, Bilkom ile ithalatçı farkı çok var. İthalatçı dükkan garantisi gibi hocam. O yüzden kullanılmış vs gönderen satıcılar da oluyor.
Kullanılmış ürün gönderirlerse aracı site yardımcı olur sanırım, öyle umuyorum.

Bilkom'dan alınmaz o kadar para vermeye gerek yok. FlyTechnology güvenilir.
Hangi siteden bakabilirim?

Bence en mantıklısı sarı siteden tek kollu PS5 Pro almak, oturduğun yeri bilmiyorum fakat 29'a bile var şu an. Ortalama 30 diyebilirim.
Bu konularda biraz titiz bir kişiliğe sahibim o yüzden pek tercih edemiyorum ama evet dediğiniz mantıklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı